CampingSverige.se

15.6.05

Av: Pressmeddelande
Dela
 

Guide till Europas bästa campingplatser

Nu kommer Europas populäraste campingguide i en dansk version. Oberoende inspektörer från Ms tyska systerorganisation har bedömt campingplatser och danska FDM har samlat de bästa platserna i en bok på 1000 sidor: FDM Campingguide Europa 2005/06

Klicka för större bild


Förarbetet är gjort, nu är det bara att åka på campingsemester. De 22 inspektörerna från den tyska bilistorganisationen ADAC har besökt och bedömt europeiska campingplatser och FDM har valt ut de bsäta av dem. FDM Campingguide Europa 2005/06 innehåller totalt 3 569 campingplatser från 25 länder – i detalj, och på danska.

- Campingplatsinspektörerna kommer helt oanmälda och anonyma. De är helt oberoende och det är det som gör denna bok så enastående. Campingplatserna kan heller inte själva be om att få bli upptagna i boken säger projektledaren på FDM, Randi Voldbakken.

FDMs Ferieservice har plockat ut alla platser med 3, 4, eller 5 stjärnor . Men boken är inte bara översatt till danska, man har också lagt till goda råd och tips samt viktiga informationer om utrustning mm.

Boken innehåller:
Upp till 90 upplysningar om varje enskild campingplats inklusive en kort vägbeskrivning
Kartblad med platser i närområdet
136 svenska campingplatser är med i Campingguide 2005/06, däribland en riktig superplats, Daftö Feriecenter.
Praktisk information om de 25 länder som ingår i guiden
Översikt över de campingplatser där innehav av det internationella campingkortet ger rabatt

FDMs campingguide Europa kostar 149 kr och kan köpas från Motormännens Riksförbund, tel 08-690 38 00 eller på www.motormannen.se

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt