Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

23.1.06

Av: Pressemeddelande
Dela
 

Kronocamping Böda Sand 2005: Sveriges största nöjescamping

2005 års stora succé - 5 internationellt rutinerade artister & aktivitetsvärdar, 99 aktiviteter i veckan, 5 minidiscon och shower i veckan! Under 6 veckor på Böda träffar ni den kompletta show -och aktivitetsgruppen 4 More Fun!

Klicka för större bild


Under veckorna 27-32 underhåller och aktiverar ett team på 5 internationellt rutinerade artister & aktivitetsvärdar campingens gäster från morgon till kväll. Vårt aktivitetshus kommer att vara öppet och bemannat 7 dagar i veckan och alla aktiviteter är åldersanpassade till grupperna 5-10 år, 11-15 år samt för vuxna från 16 och uppåt.

På vår nybyggda scen kommer det fem kvällar i veckan att hållas minidisco för alla barn följt av 45 minuters sång- och dansshower av högsta klass – vissa veckor kan du till och med fånga dem på After Beachen.

Alla i teamet från produktionsbolaget Lyckofigur har jobbat flera säsonger runt Medelhavet för de namnkunniga resebolagen och vi törs påstå att ingen annan camping i Sverige kan erbjuda samma späckade och professionella program som vi på Böda Sand 2006.

Klicka för större bild


Gissa om ungarna trivs bland alla aktiviteterna här på Böda Sand! Vårt aktivitetshus är öppet och bemannat 7 dagar i veckan under hela högsäsongen. Det är nya aktiviteter varje timme och så gott som alla är gratis. Fem kvällar i veckan är det minidisco med efterföljande show och chansen finns att även barnen hamnar på scen i full kostym och sminkning om de vill. En dag i veckan är det Barnens Dag på Böda Sand och då tar aktivitetsvärdarna hand om barnen hela dagen, från klockan 10-16!

Vill man roa sig på egen hand finns bl a Äventyrsgolf, Jet float, skateboard – och cykelbana, Inte-Nudda-Marken-Bana och lekplatser med torn och rutschbanor. Man kan även hyra minibil, månbil eller inlines. Och så har vi naturligtvis den långgrunda, barnvänliga sandstranden där man kan hyra trampbåtar. Det blir aldrig långtråkigt på Böda Sand! Även för de vuxna finns det aktiviteter varje timme – givetvis!

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt