Husbil365

CampingSverige.se

7.3.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Sonic Supreme 810 SC: Adrias största husbil – någonsin!

Det ska vara stort, helintegrerat och lyxigt i år. Adria är inget undantag. Med den nya Sonicmodellen – Supreme 810 SC – erbjuder man den största och mest välutrustade husbilen i företagets 50-åriga historia.

Sonic Supreme I810 är helintegrerad med 3-axlat Al-ko-chassi, byggd på Fiat Ducato.

Sonic Supreme I810 är helintegrerad med 3-axlat Al-ko-chassi, byggd på Fiat Ducato.


Supreme 810 SC är 8,8 meter lång, byggd på Alk-Ko:s högprofilchassi med extra lång hjulbas och tandemaxel. 810 SC kan också erbjuda mer extrautrustning än ”vanliga” Supreme med exempelvis sidofönster i dubbelglas, extra garderober, dubbelgolv, Aldes värmeväxlare, eldrivet avlopp mm.

Allt detta är dock inte standard, utan en del finns som tillval. Detsamma kan sägas om motoralternativen. Som standard har den Fiats 2,3-liters multijetmotor på 130 hästkrafter, vilket kan tyckas lite klent. De flesta lär nog välja det största alternativet, 3,0 med 150 hk, eller möjligen 2,3 på 150 hk. Bilen har ju trots allt en totalvikt på fem ton!

Silver Collection

Likt husvagnarna från Adria finns modellåret 2016 även i en samling husbilsmodeller som ger extra uppmärksamhet i utförandet – Silver Collection. Bland husbilarna är det Matrix och Twin som finns i jubileumsutförandet och som även här innehåller ett övergripande silverfärgat designtema och extra mycket utrustning.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt