CampingSverige.se

20.9.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

1-årskalas hos Tumbo i Kvicksund

Tumbo firar 1 år i sin nya anläggning den 22–24 september. Det blir stort kalas med visning av 2018 års modeller och nyheter.

Linnéa, Jan och Cecilia Östling.

Linnéa, Jan och Cecilia Östling.


För ett år sedan invigde Tumbo under pompa och ståt den hypermoderna anläggningen. En imponerande byggnad på totalt 7500 kvm reser sig stolt vid E20 utanför Eskilstuna. Anläggningen huserar cirka 75 fritidsfordon i två utställningshallar och utomhus finns det plats för 450-500 fordon. Den 1000 kvm stora verkstaden har 16 portar och tvätthallen är avskild från denna. Verksamheten rymmer således både försäljning, butik, service och verkstad.

Anläggningen huserar cirka 75 fritidsfordon inomhus och utomhus ca 500.

Anläggningen huserar cirka 75 fritidsfordon inomhus och utomhus ca 500.


Hobby-etta

Det har hänt mycket under det gångna året för företaget. Nyligen utsågs Tumbo till Hobby-etta i Sverige - igen. För sjätte året i rad kan de stoltsera med att vara Sveriges främsta Hobby-återförsäljare och denna framgång förklarar Cecilia Östling så här:
– Hobby har ett komplett erbjudande med ett utbud av modeller och utrustning som i stort sett passar alla. För oss som återförsäljare är det självklart en fördel att kunna koncentrera oss på ett varumärke. Vi blir riktigt, riktigt bra på det. Vi är övertygade om att det är en förklaring till att vi också säljer mest av alla i Sverige.

1-års kalas med modeller och nyheter för 2018.

1-års kalas med modeller och nyheter för 2018.
Fotograf: Tumbo


1-årskalas

Naturligtvis ska en ett-åring firas och kalaset kommer att hållas helgen 22–24 september då det bjuds på kaffe och nybakade munkar och en stor visning av 2018 års modeller och nyheter.

Öppettiderna är:
Fredag: 9-18
Lördag: 10-15
Söndag: 10-15

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt