2010: Bürstner – intressantare än någonsin

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Bürstner fortsätter att utveckla nya modeller och göra förbättringar. Den ekonomiska oron i världen verkar inte bekymra det stabila företaget som inför 2010 tagit fram hela fem splitter nya modellserier.

Bürstner Solano T 615.

Bürstner Solano T 615. Det har satsats mycket interiört för att ta fram mer ombonade och mysiga vagnar. Bürstner satsar stort och arbetar mycket på att kunna erbjuda sina kunder många fördelar. Bland annat kommer de svenska kunderna erbjudas ett unikt garanti – och finansieringspaket och utrustningsnivån i husbilarna höjs samtidigt som det attraktiva priset bibehålls. Elegance är den lyxigaste av alla de nya modellserierna, vilket kanske syns mest invändigt där modellserien fått en mängd förbättringar. Till exempel större avställningsytor i köket och elektriskt manövrerbara överbäddar. Största modellen är den 3-axliga I 810 G Elegance på 919 cm. I 821 G och I 810 G hör Aldes vattenburna centralvärme till standardutrustningen. I övriga modeller kan den fås som tillval. En annan viktig nyhet från Bürstner är att sortimentet av bilar med AL-KOs lågbyggda och bredspåriga chassis utökas ytterligare. Det finns nu i Solano, Ixeo Plus, Aviano, Aerovan samt Eleganceserien. Textilierna har utökats med fyra nya klädslar utöver de sju som är oförändrade sedan 2009. Detta ger kunderna stora valmöjligheter inför valet av det interiöra utseendet. Snickerierna har likaså tillkommit i nya varianter, bland annat kan man till Elegance-serien välja ett mörkare träslag som andas lyx och design in i minsta detalj. Även belysningen i vagnarna har fått ett helt nytt koncept och gör årets modeller till de mest attraktiva på markanaden.

Bürstner Elegance I 821.

Bürstner Elegance I 821.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket