Campout

CampingSverige.se

20.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Helle Andersen
Dela
 

Aktiv semester på TopCamp Kattegatt Strand Camping

TopCamp Kattegatt Strand Camping erbjuder många olika aktiviteter för barn i alla åldrar: aktivitetshall, multiarena, hoppland samt ett område med djur. Det finns många lekplatser som kan tillgodose allas önskan och dessa är dessutom bra fördelade över hela platsen.

På TopCamp Kattegatt Strand Camping är det verkligen tal om aktivitetsprogram för alla barn i familjen. Det är fullt med aktiviteter för både stora och små. Förutom ett fullt aktivitetsprogram kan man tillbringa tid hos de många djuren, eller bada på den barnvänliga stranden, som platsen ligger vid.

Klicka för större bild


Keliga kaniner och spottande lamor

Varendaste dag har du möjlighet att leka med kaniner, marsvin och getter eller gosa med lamorna Dupont och Dupond! Varje dag kan du vara med och mata djuren och få en gratis tur på någon av alla hästarna! Två gånger om dagen under högsäsong är det möjligt att vara med på guidade ridturer längs stranden och i skogen. Under högsäsong är hästarna lediga på lördagar. Som något helt nytt är det nu också möjligt att ta med sig egen häst!

Klicka för större bild


Lekplatser med utfordringar för alla

Överallt på TopCamp Kattegatt Strand Camping finns det lekplatser, det finns allt från vilda linbanor för de stora barnen, till små oaser med en liten lekstuga, sandlåda eller gungdjur för de mindre barnen. Lekplatserna för de allra minsta barnen ligger nära inpå enheterna, så att de små inte försvinner på den stora platsen.

Klicka för större bild


Semestererbjudande till din tonåring

TopCamp Kattegatt Strand Camping har också tänkt på din tonåring under semestern. Under hela säsongen arrangeras det riktigt många erbjudanden och det kan vara allt från videokväll till skumparty på stranden. Dessutom finns det ett tonårsrum i aktivitetshallen, enbart till för tonåringar, så det blir aldrig tråkigt. Familjen Petersen, som äger platsen, har själv fyra barn så de vet vad som krävs när det kommer till underhållning för din tonåring under semestern.

Aktivitetsprogram

Varje vecka under alla skollov utarbetas ett veckoprogram för aktiviteterna på platsen. Aktivitetsprogrammet kan ses på TopCamp Kattegat Strand Campings hemsida. Här kan du också se mer om de aktiviteter som är möjliga på platsen.

Attraktioner på nordöstra Jylland

Det finns en del stora attraktioner som är värda ett besök när man semestrar på Kattegatt Strand Camping. Med ett avstånd på ca 1 timmes bilfärd kan du besöka Nordsjömuseet i Hirtshals, Fårup Sommarland i Blokhus, Randers Regnskog och den Gamla Stadsdelen i Århus.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt