Isabella rollfloor

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Ett utmärkt plastgolv för alla långliggare. Ger ett upphöjt, plant golv där mattorna ligger slätt och fötterna skonas från väta och kyla under vår- och höstsäsong.

Klicka för större bild Isabella Roll Floor är lätt att installera (helt utan verktyg) där varje bit är försedd med låstappar. Golvplattorna som är 11x40xm häktas samman på längden och bredden, de levereras samman satt om 11st. Isabella Roll Floor är lätt att förvara och har lång livstid. Med sin låga vikt är golvdelarna lätta att transportera. Isabella RollFloor kan användas både med och utan mattor och levereras i färg gråt. Isabella Roll Floor passar även att lägga som mindre yta i förtältet eller som dörrmatta – perfekt till vintertältet eller som ett altangolv framför tältet! Passar även utmärkt under husbilsmarkisen.Mått: 11x40cm, levereras med 11st sammanmonterade 121x40cm.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket