Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

14.12.08

Av: Frank Skaufel
Dela
 

Back to nature – Naturcamping i Norge

”Back to nature” är ett danskt koncept där 114 campingplatser, varav 62 danska och flera norska, svenska, tyska, franska och österrikiska är noga utvalda efter belägenhet.

För att vara medlem krävs att platsen kan erbjuda gästerna extra många naturupplevelser på själva campingplatsen eller direkt i anknytning till den. Nedanför finns en översikt över de norska platserna!

På Randsverk Camping blir det ett möte med både djur och natur.

På Randsverk Camping blir det ett möte med både djur och natur.
Fotograf: Randsverk Camping


Randsverk Camping

Detta är en skön plats med vacker natur som utgörs av mycket träd, både på och utanför campingplatsen. Detta skapar gröna privata oaser där gästerna njuter av sin semester. På Randsverk är livet enkelt – gästerna väljer själva en uppställningsplats där de tror de kommer att trivas bäst. Uppehället sker i samspel med djur och natur. Bjällror hörs lång väg från de ulliga fybenta vännerna som betar utanför platsens inhägnad.

Bara 2 km från Hardangerfjorden ligger Odda camping.

Bara 2 km från Hardangerfjorden ligger Odda camping.
Fotograf: Odda Camping


Odda Camping

Odda Camping ligger idylliskt inbäddad i lantliga omgivningar med vacker natur i närheten av vatten och höga fjäll, enorma forsar och har utsikt mot snö och is på de högsta topparna. Samtidigt ligger campingplatsen bara 2 km från Hardangerfjorden och Odda centrum. Omgivningarna är bevuxna av träd och buskar och platsen har en härlig placering vid vattnet. Gästerna har utsikt mot Oddadalen och Folgefonna glaciär. Charm är ledordet för denna plats och här dukas det upp långbord på kvällarna och gästerna äter och umgås tillsammans.

Nidelven Camping bara 12 kilometer från Trondheim.

Nidelven Camping bara 12 kilometer från Trondheim.
Fotograf: Nidelven Camping


Nidelven Camping

Nidelven Camping är en fantastisk lugn och fridfull plats med fiske- och vackra badmöjligheter i Nidälven. Campingplatsens område är som skapt för ett par dagars härlig avkoppling och att bo nära inpå naturen ger bland annat möjligheten att utnyttja gratis fiske. Det är endast 12 kilometer till Trondheim centrum och alla sevärdheter där. På själva platsen roar ungarna sig själva med lek, badminton, båtar och bad.

Trollväggen Camping

Den här platsen ligger perfekt placerad i naturlig terräng och är ett mecka för den som gillar att gå turer på egen hand. Trollväggen Camping ligger i lugn miljö och det är bara Raumabanan som stör idyllen ett par gånger per dag. Dock kan man höra höga brak emellanåt: det är sten som lossnar från fjället och orsakar små jordskred.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt