Campout

CampingSverige.se

22.8.06

Av: Pressemeddelande
Dela
 

Skara Sommarland: Bästa året hittills

Årets säsong är den bästa hittills under 2000-talet för Skara Sommarland. Antalet besökare har ökat med över tio procent i såväl nöjesparken som den tillhörande campingen. Omsättningen har ökat med drygt 20 procent jämfört med förra året.

Klicka för större bild


– Det går fantastiskt bra för oss just nu. Vi är en av Sveriges mest framgångsrika nöjesparker, både vad gäller lönsamhet och besökssiffror. Årets nysatsningar med bland annat Vågpoolen, som innebär att vi nu erbjuder Nordens största vattenpark, stärker den positionen ytterligare, säger Björn Ericsson, VD för Skara Sommarland.Skara Sommarland är framför allt barnens favoritresmål. Nästan sju av tio besök har initierats av barnen i familjen enligt de kundundersökningar som Skara Sommarland genomför. Bredden på utbudet är avgörande med något för alla åldrar i och med parkens storlek med många olika aktiviteter. Viktigt för framgången är även miljön, där stora investeringar görs i blommor och planteringar, samt att det är rent och snyggt och personalen är trevlig och hjälpsam.

– Vi frågar kontinuerligt våra gäster hur de upplever besöket och är självfallet glada över att 98 procent av årets besökare säger sig med glädje kunna rekommendera vänner och bekanta ett besök, säger Björn Ericsson.

Efter halva årets säsong har Skara Sommarland haft nära 200 000 besökare. Det är rekord jämfört med motsvarande perioder under 2000-talet. Knappt hälften av besökarna väljer att bo på Skara Sommarlands camping, som är en av landets största campingplatser. Antalet gäster på campingen har ökat med tio procent.

Läs mer här: www.sommarland.se

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt