Campout

CampingSverige.se

2.4.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: dwt-telte
Dela
 

DWT-tält: Stor succé för dwt-tält på de danska campingmässorna

Med båda de danska campingmässorna överstående, kan tyska dwt se tillbaka på ett par riktigt bra helger vad anbelangar både försäljning och besök i deras montrar.

Gala har visat sig falla i många danska campares smak.

Gala har visat sig falla i många danska campares smak.


Det är nu 7 år sedan dwt tält för första gången visades upp på en dansk mässa, den gången var stilen annorlunda, och förhållandena helt andra. I dag, 7 år senare är dwt fortfarande med på de danska mässorna vilket vittnar om en förmåga att anpassa sig till de olika marknaderna. Tillsammans med sitt danska team, har dwt tält satt ihop ett mycket attraktivt program som vinner mer och mer på de danska campingplatserna. Programmet som utan tvekan har det bredaste sortimentet på marknaden, från lätta busstält till högkvalitativa förtält, för dem som ställer stora krav på kvalitet och komfort.

Att dwt i dag är en fast spelare på den danska marknaden kunde man uppleva på ferie för alla mässan i Herning i Danmark, samt på januari utställningen i Bella-centret. Antalet besökare, och försäljningen på de två mässorna blev en stor succé, och man har verkligen kunnat märka av ett stort intresse för dwt´s produkter. Inte minst det nya lättvikts resetältet Gala har visat sig att falla de danska camparna i smaken. Tältet kommer utan tvekan att bli en bestseller kommande säsong. Det är inte bara de danska camparna som har visat intresse, utan också en hel del av de danska återförsäljarna inom camping har tagit en sväng förbi montern för att titta närmare på dwt´s produkter, och nätet av danska förhandlare byggs hela tiden ut.

- Vi har haft några riktigt bra utställningar, och vi är mycket positiva inför framtiden, uttalar dwt´s danska agent Per Dubienko och fortsätter,

- Det intresse som har visats av kunder och förhandlare lovar gott inför framtiden. Dwt har utan tvekan på allvar bitit sig fast på den danska marknaden.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt