Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

6.3.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: fdm.dk
Dela
 

FDM: Campingguide Europa 2009

Ett par månader före starten på campingsäsongen ger FDM ut sin stora campingguide för femte året i rad, en vägvisare till 3000 campingplatser i Europa.

Med FDM Campingguide Europa 2009 får du inte bara avgång till ett stort rabattprogram, den guidar dig också på ett enkelt och säkert sätt hela vägen fram till 3000 campingplatser i 25 europeiska länder.

Med FDM Campingguide Europa 2009 får du inte bara avgång till ett stort rabattprogram, den guidar dig också på ett enkelt och säkert sätt hela vägen fram till 3000 campingplatser i 25 europeiska länder.


FDM Campingguide Europa 2009 guidar dig säkert och enkelt till campingplatser över hela Europa och ger samtidigt tillgång till ett stort antal rabatter.

FDM Campingguide 2009 ger god översikt över campingplatsernas belägenhet och priser samt en grundlig genomgång av diverse faciliteter på över 3000 campingplatser i 25 europeiska länder. I guiden hittar man också en översikt över de så kallade superplatser, där det i år presenteras två nyutnämnda danska sådana.

Därutöver innehåller guiden också ADAC-CampCard som i år ger tillgång till rabatter på över 1000 campingplatser. ADAC-CampCard fås endast tillsammans med Campingguide Europa 2009.

CampCard har i år utvidgats med ett större fördelsprogram. Det betyder bland annat att man på en rad platser kan få sju övernattningar, men endast betala för sex, rabatt på flera museer, gratis cykeluthyrning m.m.

- Campingguiden är en nästan ovärderlig vägvisare och ett bra allroundverktyg fullproppat med nyttiga tips och information om allt från väghjälp, om olyckan skulle vara framme, till lokala förhållanden när familjen reser runt ute i Europa: Samtidigt ger CampCard i år också tillgång till ett förbättrat fördelsprogram, som kan vara med att göra semestern lite roligare, säger Randi Voldbakken från FDMs semesterservice.

I campingguiden 2009 hittar man naturligtvis också en presentation av italienska Camping Union Lido.

Platsen som ligger öster om Venedig är ett populärt resmål för danska campare och mottog vid årets turist- och campingmässa i Stuttgart i januari FDMs Camping Award 2009 för deras utsökta och vänliga service.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar