Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

29.3.09

Av: Helle Andersen Fotograf: firstcamp.se
Dela
 

First Camp: HotellStuga och Smart Konferens

TUR-mässan i Göteborg:  First Camp presenterar sina nya produkter ”HotellStuga” och ”Smart Konferens”.

Konferenslokal First Camp Mölle.

Konferenslokal First Camp Mölle.
Fotograf: First Camp


HotellStuga är First Camps svar på den ökade efterfrågan från allt fler företag på kostnadseffektivt och flexibelt hotellboende. VD Christer Bang:

- Vi har såklart haft företag sedan tidigare som gäster i våra stugor, men nu har vi ett helt annat erbjudande och jag är övertygad om att det här kommer att få stort genomslag på de orter där vi är etablerade. Traditionella hotell har svårt att erbjuda den flexibilitet och frihet för gästen som det innebär att bo i egen stuga, och att vi kan konkurrera med väldigt attraktiva prisnivåer gör såklart införsäljningen enklare.

First Camp som är Sveriges ledande kedja inom camping- och semesterbyar med sju destinationer kommer att erbjuda HotellStuga på alla orter där man finns idag. I de fall där den befintliga stugstandarden inte levt upp till hotellnivå har man renoverat stugor, bytt golv, kök, inredning osv för att kunna leva upp till gästens förväntningar. VD Christer Bang:

- Vi har jobbat ett helt år med att ta fram konceptet, undersöka vad våra gäster efterfrågar osv så vi känner oss väldigt trygga i vårt erbjudande. Förutom de uppenbara fördelarna som att man har mer rymd i en stuga och eget kök där man kan laga sin egen mat finns mängder med andra fördelar. Tänk dig att kunna sitta utomhus och ta en kaffe på morgonen eller en öl på kvällen, vilka hotell kan erbjuda den lyxen? Vi har Telia som internetleverantör och alla gäster har gratis tillgång till deras trådlösa nät och i priset ingår såklart såväl frukost som städning och bäddade sängar.

Smart Konferens är Sveriges första nationella lågprispositionerade konferensprodukt, och en naturlig följd av att First Camp redan idag har lång erfarenhet av att arrangera möten och konferenser på sina destinationer. VD Christer Bang:

- Vi har mängder med organisationer, myndigheter och företag som förlägger sina möten till oss, och vi bestämde oss helt enkelt för att styra upp och utveckla vårt erbjudande. Det smarta med att förlägga sitt möte hos oss är att det blir mer över, oavsett om det man sedan vill lägga mer krut på en matupplevelse utöver det vanliga, mer extraordinära aktiviteter eller dra ner på sina totala konferenskostnader. Vi har utformat ett antal löften utifrån såväl våra gästers som våra egna erfarenheter av lyckade och mindre lyckade konferensupplevelser och jag ser väldigt mycket fram emot att få fortsätta bidra till att utveckla mötesindustrin, som ibland känns litet konservativ. Varför måste det vara så oerhört dyrt att tänka tillsammans, varför använder inte fler företag vår fantastiska svenska natur till att utvecklas ihop istället för att tränga ihop sig i anonyma konferenslokaler - det är frågor vi ställt oss och vi hoppas kunna ändra på litet av det här.

Hotellstugor First Camp Tylösand.

Hotellstugor First Camp Tylösand.
Fotograf: First Camp


Fakta

First Camp är Sveriges ledande kedja inom camping- och semesterbyar och härbärgerar mer än 500 000 övernattningar varje år. Våra destinationer är 4- och 5-stjärniga och finns över hela Sverige, från Luleå i norr till Skåne i söder.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt