Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

14.4.09

Av: Helle Andersen Fotograf: firstcamp.se
Dela
 

First Camp: Torekov och Tylösand Camping

I år öppnar First Camp Torekov den 9:e april medan Tylösand öppnar den 24:e april. Våra stugor finns som vanligt tillgängliga året om.

Klicka för större bild
Fotograf: firstcamp.se


Blïx Barnklubb

Förra sommaren kom Blïx på besök för första gången. Det blev stor succé och självklart kommer Barnklubben hålla igång även denna sommar. Det blir massor med aktiviteter för barnen.

Maximal avkoppling med säsongsplats

Tänk vad skönt att husvagnen och förtältet redan är uppställt och klart inför din helgledighet. Vi erbjuder flera olika typer av attraktiva säsonger. Alla husvagnsplatser hos oss har tillgång till vårt kabel-tvnät med många kanaler. För de små finns både Barnkanalen & Nickelodeon. Möt våren i Torekov eller Tylösand. Boka nu då utbudet är som störst..

Surfa på camping

Nu kan du surfa trådlöst med Telia Surfzon hos oss om du bor i stuga, husvagn eller tältar. Du kan
t o m surfa på restaurangens uteservering eller vid vår trevliga grillplats när barnen underhåller sig på lekplatsen. Du köper voucher i receptionen. Vi erbjuder abonnemang från åtta timmar ända upp till sex månader för dig som har säsongsplats.

Stugbyn öppen året runt

Du vet väl att du kan hyra stugor året runt hos oss! Det händer alltid något i närheten av våra destinationer som gör det attraktivt att besöka oss.

Miljöutmärkelse - Den Gröna Nyckeln

First Camp är sedan 1 januari 2009 tilldelade miljöcertifieringen ”Den Gröna Nyckeln”. Den Gröna Nyckeln är en internationell miljöutmärkelse för hotell, vandrarhem, fjällstationer och campingplatser. Utmärkelsen är ett stöd i verksamheternas miljöarbete och ett bevis på deras miljöengagemang. Det underlättar även för dig som gäst att hitta ett boende som tar extra hänsyn till miljön. I Sverige ansvarar Håll Sverige Rent för Den Gröna Nyckeln.

Onlinebokning

Boka online är smidigt och bekvämt. Bokningen är tillgänglig när det passar dig 24 timmar om dygnet.
Du ser direkt vad som är ledigt och betalar din bokning på enkelt & säkert sätt med ditt bankkort.

Bo 3 nätter - betala för 2 på First Camp Tylösand

På First Camp Tylösand kan hela familjen bo i en av våra bekväma stugor i hela 3 dygn. Vill du unna dig en extra lyxig weekend går det även att boka slutstädning samt en härlig frukost som serveras i stugan.
Erbjudandet gäller från 1 mars till 31 maj 2009.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt