Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

15.3.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Grenen Camping
Dela
 

Grenen Camping i Skagen får nya ägare

De nya ägarna på Grenen Camping i Skagen är Annette & Keld Althoff-Andersen, Dronningmølle Strandcamping och Gitte & Per Blaabjerg, TopCamp Böjden Strand. De båda paren har köpt Grenen Camping av Fredrikshavn Kummun från 1 mars i år.

De nya ägarna på Grenen Camping i Skagen är Annette & Keld Althoff-Andersen, Dronningmølle Strandcamping och Gitte & Per Blaabjerg, TopCamp Böjden Strand.

De nya ägarna på Grenen Camping i Skagen är Annette & Keld Althoff-Andersen, Dronningmølle Strandcamping och Gitte & Per Blaabjerg, TopCamp Böjden Strand.


De nya ägarna Annette & Keld Althoff-Andersen och Gitte & Per Blaabjerg är mycket glada över köpet och det är med stor glädje de kommer att starta verksamheten. Grenen Camping är en spännande plats i ett vackert område. Deras visioner är att tills vidare driva platsen i samma anda som tidigare. De har alla redan haft en del kontakter med tidigare gäster och är lyhörda för de råd de fått.

De båda paren har stor erfarenhet, med sina 26 respektive 17 år, inom campingbranschen – så det är inte något helt nytt för dem. Dronningmølle Strandcamping och TopCamp Böjden Strand är bägge 2 välfungerande campingplatser med 4 och 5 stjärnor.

Grenen Camping är deras första gemensamma projekt och det är självklart mycket spännande att prova på. Paren har känt vanandra och umgåtts privat i många år så de känner till varandras styrkor och kompetens.
Framtidsvisionen för Grenen Camping kommer att växa fram under vägen då de nya ägarna önskar lära känna platsen och området innan de beslutar vilka nysatsningar de kan tänkas sätta igång. Men några fler stugor kan på sikt vara möjligt.

Se också...
Platser Platser:
Platser Grenen Camping
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt