CampingSverige.se

21.2.09

Av: Helle Andersen Fotograf: Isabella.net
Dela
 

Isabella: Plats för aktiviteter ger bättre semester för hela familjen

Opus 300 och Commodore Royal från Isabella ger båda 23 procent mer utrymme än ett konventionellt förtält – och 100 procent familjelycka!

Isabellas försäljnings- och marknadsdirektör, Morten T. Kjeldsen, satsar på en aktiv familjesemester i och omkring förtältet.

Isabellas försäljnings- och marknadsdirektör, Morten T. Kjeldsen, satsar på en aktiv familjesemester i och omkring förtältet.


Hos danska Isabella strävar alla målmedvetet efter att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad semester – och då speciellt för barnfamiljerna. Detta har bland annat resulterat i de två förtältmodellerna Opus 300 och Commodore Royal, som båda erbjuder mängder av utrymme.

Isabellas försäljnings- och marknadschef, Morten T. Kjeldsen, talar av egen erfarenhet när han beskriver kundernas önskemål:

-För barnfamiljerna är det viktigt att det händer något spännande eller roligt under semestern. Dessutom ska allting fungera utan problem. Då kan hela familjen ha det riktigt skönt tillsammans.

- Vi har därför utvecklat förtält som är både rymliga och ljusa, som har ett skönt inomhusklimat och en mängd funktionella detaljer som gör det extra bekvämt. Förtält som är en bra förutsättning för en lyckad semester, vare sig man är säsongscampare eller föredrar att resa omkring, berättar Morten T. Kjeldsen och fortsätter:

- Vi får höra många berättelser från våra kunder, och många av dem handlar om hur hela familjen har samlats i förtältet och sysslat med olika aktiviteter. Den 10-åriga dottern lägger pussel, far och son spelar dataspel och mor kopplar av med en bra bok. Och efteråt har alla varit överens om att det varit en toppensemester, även om de svenska vädergudarna inte varit på sitt allra bästa humör.

- Den sortens semesterberättelser tar vi som ett bevis på att vi har lyckats i våra strävanden att skapa både generösa utrymmen, hög komfort och skönt inomhusklimat. Så har till exempel Opus 300 myggnät i båda gavlarna och en justerbar ventilationsöppning i fronten så att luften bättre kan cirkulera inne i förtältet, fortsätter Morten T. Kjeldsen.

Förtältet är tre meter djupt och försett med en extra bred dörr i fronten så att barnvagnen och väskorna med leksaker lätt kan tas in i förtältet. Tältduken består av kraftig acryl som kan ”andas” för att minska risken för kondens, och taket är sytt med en speciell kapsöm som är garanterat tät och ger lång livslängd.

Dessutom är tälten försedda med en speciell sorts gummiband (IsaFlex) som är lätta att byta ut när de åldrats. De unika FixOn-beslagen gör dessutom att stativets överliggare kan fästas på exakt rätt plats – och det helt utan skruvar.


Opus 300 och Commodore Royal från Isabella ger båda 23 procent mer utrymme än ett konventionellt förtält – och 100 procent familjelycka! Erfarenheten har nämligen visat att den allra största delen av den lediga tiden tillbringas i och omkring förtältet. Isabella arbetar därför målmedvetet på att uppfylla camparnas behov, både när det gäller komfort, flexibilitet och funktion. Isabellas förtält kan dessutom kompletteras med en mängd olika tillbehör – allt efter behov och önskemål.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt