Campout

CampingSverige.se

14.1.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Little Guy: Husvagn till motorcykeln på Bella Center

Den nya husvagnen tillhör familjen Little Guy – som är små, billiga och praktiska husvagnar för den som inte vill dra runt en stor och dyr vagn. Little Guy kan beskådas när Camping09 öppnar dörrarna från den 16 – 18 januari, och på Ferie09 och Golf09 den 23 – 25 januari i Bella Center, presenteras som något nytt, husvagn till motorcyklar.

Little Guy husvagnar både till bil och motorcykel

Som något helt nytt introduceras husvagnar till motorcyklar på den europeiska marknaden. Det görs på Camping09 i Bella Center, i Köpenhamn från den 16 – 18 januari och åter igen på Ferie09 och Golf09 den 23 – 25 januari. Den nya husvagnen till de tvåhjulade fordonen tillhör serien Little Guy som är små charmiga och praktiska husvagnar i hög kvalitet för den som inte har lust att införskaffa en dyr och stor husvagn.

- Vi håller precis på och framställer en prototyp av den nya Little Guy, som vi ser fram emot att få presentera på campingmässan i januari. Den nya husvagnen till motorcyklar kan dock redan nu beställas hos oss, säger Ib René från Little Guy Scandinavia, som håller till i Kolding i Danmark.

Little Guy husvagnar , både till bilen och motorcykeln, kan designas helt efter köparens smak, så att färgen för exempelvis matchar motorcykeln eller utrustningen och så att storleken passar semesterformen. Det är endast fantasin som sätter gränser.

Alla Little Guy är en klassiker i USA och producerades första gången på 1930 talet. Den tillhör den så kallade Teardrop-camper kategorin – en liten praktisk husvagn med ett par sovplatser och ett litet kök. Namnet Teardrop kom till på grund av dess aerodynamiska form. Mer än 70 år senare är grundidén ännu densamma; En lättvikts-camper i miniformat, som ger innehavaren frihet att övernatta ute i naturen eller där som han/hon utövar sin sport, hobby eller kanske är på besök hos familjen i andra änden av landet.

Little Guy kan designas efter köparens smak, så det är bara fantasin som sätter gränser

Little Guy kan designas efter köparens smak, så det är bara fantasin som sätter gränser


Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt