CampingSverige.se

14.4.07

Av: Christina Lundh
Dela
 

Husvagnsimport fyller 30 år

1977 köpte familjen Hedgren Husvagnsimport i Piteå AB av Olle Berglund i Piteå. Redan då var de nuvarande delägarana Ulf och Bosse Hedgren med tillsammans med sin far Guy och mor Ingrid. Sedan 1995 äger Ulf och Bosse 50% var av företaget.

Klicka för större bild


Från att ha börjat på en blygsam nivå omsatte företaget 2006 42 milj Skr vid sina två försäljningsställen i Piteå och Luleå. Nyligen genomförde man en till och ombyggnad i Piteå som stod klar våren 2006. Genom detta förfogar bolaget över nästan 1000 m2 ändamålsenliga lokaler i både Piteå och Luleå. De sammanlagda 9 medarbetarna säljare i dag Kabe, Polar och Adria husvagnar i hela Norrbotten och norra Västerbotten. Förutom detta så är man både Kama Fritids, Isabella och Svenska Tält representant på respektive ort.

- Vi bygger mycket av vår framgång på helhetskonceptet för våra kunder, säger VD Ulf Hedgren. Vi tar han om husvagnsägaren hela vägen från det han köper en vagn av oss, via service, tillbehör och även sådana saker som tips och råd hur han använder och sköter sin vagn på rätt sätt.

Klicka för större bild


För att riktigt fira våra jubileum har Husvagnsimport tillsammans med Polar i Dorotea tagit fram en Jubileumsvagn, Polar 560 CTH Jubileum. De första 6 vagnarna gick åt som snön i vårsolen och ytterliggare ett antal väntas hem i början av maj månad.

Vagnen har ett antal detaljer som är unika, så som det fantastiskt fina köket med 56 cm extra längd. LCD-TV, som givetvis ingår i vagnen, sitter på ett dubbelarms-fäste i väggen som gör den ypperligt flexibel i stället för att bara ta upp plats den tid den inte nyttjas.

Klicka för större bild


Belysning och design är saker som ligger i tiden och därför är vagnen utrustad med helfiguspegel, extra ljuspunkter och skåphandtag i rostfri design. Dessa sitter även på kyl- och frys-dörr för en enklare hantering av dessa. Att dom sedan harmoniserar med den special-micro med grill i samma utseende är inte fel.

Mer om vagnen finns i det speciella produktbladet.

Läs mer här: www.husvagnsimport.se

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt