Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

11.11.05

Av: Lars-Erik Paulsson
Dela
 

Action från Adria

Med rundade former och klatschig färgsättning ska Adria, med lilla Action, locka nya grupper av köpare.

Klicka för större bild


Med Action vänder sig Adria, precis som namnet anger, till den som föredrar en aktiv fritid i stället för att slappa i tv-soffan.

I Action hittar till exempel golfaren, sportdykare eller mountainbike-fararen den perfekta övernattningsmöjligheten när han eller hon reser iväg för att utöva sin hobby. Och för att få plats med all fritidsutrustning, är Action försedd med ett enormt lastutrymme under den finurligt utdragbara dubbelsängen innanför frontgaveln.

Men även den lilla familjen kan naturligtvis använda en Action på sina semesterresor – lastutrymmet passar ju lika bra för att härbärgera barnvagnen! Och trots sina små mått, så har vagnen all den utrustning – funktionellt kök, stort tvättrum med mera – som behövs för ett bekvämt boende.

Klicka för större bild


Adria säger själva att Action är så långt från en klassisk husvagn som man kan komma. Det märks också på den djärva formgivningen med många svepande linjer och specialdesignade fönster samt den klatschiga färgsättningen med många klarblå detaljer.

Action är dessutom en lätt vagn, vilket betyder att den kan dras även av mindre bilar – eller av en sportigare bil, om det skulle passa ens smak bättre. Den låga vikten gör dessutom Action lätt att rangera för hand, även om man är ensam.

Men trots att Action är både liten – den invändiga längden är 335 cm –och lätt, är den en av de allra säkraste husvagnarna på marknaden. Karosskonstruktionen är osedvanligt stabil och chassit från AL-KO Kober, med väl avstämd fjädring, ger Action överlägsna köregenskaper under alla förhållanden.

Läs mer här: www.adria.se

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt