Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

27.11.05

Av: Pressemeddelande Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Cabby husvagn ser dagens ljus

Det är en helt ny husvagnsmodell av Cabby som rullar ut från fabriken i Kristinehamn. Både invändigt och utvändigt trängs nyheterna som ett resultat av ett omfattande utvecklingsarbete.

Klicka för större bild


–Vi har aldrig haft ett så starkt modellprogram som nu, konstaterar Cabbys VD, Per Nilsson. I den nya modellen har vi verkligen inte sparat på krutet, utan genomfört förändringarna fullt ut för att åstadkomma marknadens mest intressanta vagn.
Cabbys storsatsning på ett helt nytt modellprogram innebär massor av nytt, smart och praktiskt. Vagnen har blivit lite längre och dessutom fått mer utrymme invändigt genom att takhöjden i främre delen ökats ut.

–En nyhet som jag tror kommer att välkomnas av väldigt många är den invändiga avloppstanken. Tack vare att den hålls isolerad invändigt är det ingen frysrisk när man till exempel vintercampar, säger Per Nilsson på Cabby. Men hela vagnen är i övrigt fylld med nytänkande.

Klicka för större bild


I det nya modellprogrammet presenterar Cabby också den absolut största husvagnen man någonsin tillverkat: Cabby 800-serien, som finns med ett flertal planlösningar. Den här vagnen är extremt rymlig och har imponerande inner- och yttermått.
En planlösningsnyhet som välkomnas av många är Cabbys nya LT- och FT-modeller. Här har WC och duschkabin placerats längs hela den bakre sidan och är därmed både avskild från övriga vagnen och har rejält med utrymme.

Här är ett axplock av allt det nya som Cabby 2006 utrustats med:
• Två invändiga displayer som gör att du kan styra och kontrollera det mesta i din vagn.
• Tältlist på husvagnens båda sidor som gör det möjligt att sätta förtält på ena sidan och exempelvis skyddande tält för bilen på andra sidan.
• Större däckdimension, 15 tumsfälgar med aluminiumfälg.
• En ny, stark polyurethanprofil, Power Lock, i övergångarna mellan tak, front och vägg.
• Ännu bekvämare sängar i fullängd, 200 cm.
• Större kylskåp.
• Ny köksinredning med små och stora utdragbara lådor och möjlighet till sopsortering.

Förutom allt det här har nya Cabby precis som tidigare marknadens bäst isolerade kaross och vårt körsäkra och förstärkta AL-KO-chassi, Cabby Safety System.

Läs mer här: www.cabby.se

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt