Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

2.9.05

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Camping-Bil Intenational: Nya specialinriktade företag

Camping-Bil Intenational AB CBI heter det nya specialinriktade företaget för nya samt begagnade husbilar av märket McLouis på Trelleborgsvägen 87 i Svedala, alldeles inpå motorvägen Malmö-Ystad, avfart mot Trelleborg ca 1 km.

Klicka för större bild


CBI importerar och förhandlar med husbilar från McLouis som är ett av det mest sålda märket i Europa. De sista 2 åren har McLouis varit den mest sålda husbilen i Danmark. CBI har egen utställning på Elmiamässan i Jönköping där en stor del av vårt program visas. Har man inte möjlighet för att besöka CBI på mässan, så välkomna till utsällning på CBI i Svedala, alla vardagar mellan 9-17.00.

CBI har också knutit kontakt med en välkänd uthyrningsverksamhet, Camping4YOU, där uthyrning av husbilar kan ske med avhämtning både i Sverige, Danmark samt Tyskland.

Se mer på www.camping4YOU.se

På hemsidan www.camping-bil.se vill CBI under hösten ha försäljning av ett 50 tal begagnade husbilar, tidigare uthyrningsbilar.

CBI har även möjlighet för vinterförvaring av husbilar samt husvagnar. Både i Svedala(S)-Flensburg(D) samt i Tårs(DK)
Vinterförvaring av husvagnar, husbilar, upp till 10 meters längd, kostar sek 375:-/pr månad, minimum 3 månader. Vid bokning av helår betalas för 10 månade sek 3750:-. Uppställningen sker utomhus på inhägnat område, där alla vagnar har möjlighet till numrerad plats. Möjlighet för uttag av vagnen under vintersäsongen. Alla priser är inkl moms. Inga exp.avgifter eller kostnader tillkommer.

Camping-Bil International – CBI AB
Trelleborgsvägen 87
23393 Svedala
+4640408940
www.camping-bil.se
info@camping-bil.se

Camping-Bil International – CBI Gmbh
Heideland-Ost 3
24941 Jarplund-Weding (Flensburg)
www.camping-bil.com
info@camping-bil.com

Vendelbo Vans
Damhusvej 23
9830 Tårs
+4598962188
www.vendelbo-vans.dk
info@vendelbo-vans.dk

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt