Campout

CampingSverige.se

25.8.07

Av: Christina Lundh Fotograf: Carado.de
Dela
 

Carado - nytt husbilsfabrikat i Sverige

En ny husbil av märket Carado har introducerats i Sverige. Storleken är mellanklass och priset börjar precis under 400 000 kr, vilket gör den intressant på marknaden. Carado erbjuder både bra boende och trevlig körning till ett bra pris.

Klicka för större bild


Husbilen är byggd på ett Ford-chassi, är femväxlad och lättmanövrerad. Det finns olika tillval såsom starkare motor och olika tilläggspaket (t.ex. panoramalucka, ac, el-speglar, radio med cd, inrett duschrum, mörkläggningsgardiner, utvändigt ytskikt etc.). Den halvintegrerade modellen har bra golvyta trots en sittgrupp bakom hytten, vändbara hyttstolar, längsgående soffa utmed ena väggen, kök i mitten, dubbelbädd och toalett längst bak.

Köket är som sagt placerat i mitten med en ca 1 m lång köksbänk med trelågig spis och diskho. Stor bestickslåda, över- och underskåp, kylskåp, fönster och arbetsbelysning. Fläkt ingår inte. Tvärsoffan har trepunktsbälten för två personer, taklampa, fönster på båda sidor och man kan även få en taklucka som extra utrustning.

Dubbelsäng

Till vänster längst bak finns dubbelsängen, där längd och bredd räcker till, men man har sneddat av bredden vid fötterna till bara 100 cm. Tillverkaren har lagt en tjock dyna på en ribbotten, men en bäddmadrass ovanpå är att rekommendera. Det finns också ett utdragbart fotsteg vid bädden för att det ska bli lättare att kliva i och ur, men detta måste man skjuta in för att få upp toalettdörren. Inne i toaletten finns tvättställ, förvaringsskåp med speglar, toalett och separat duschutrymme.

Läs mer här: www.carado.de

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt