CampingSverige.se

4.8.05

Av: Forsbergs Fritidsmagazine
Dela
 

Concorde – det lyxigaste som finns

Concorde var värstingen inom fl ygplan. Bland husbilarna är idag tyska Concorde dess motsvarighet. ”Det är top-of-the-line”, säger säljaren Henrik Ingemarsson.

Klicka för större bild


Concorde är som en kombination av personbilarnas Ferrari och Rolls Royce.

– Allt är gjort med största omsorg och att bilen är byggd på lastbilschassier ger en körkomfort som är helt otrolig, säger Henrik Ingemarsson om det prestigefyllda märke han började sälja när han anställdes hos Forsbergs för några år sedan. Dessförinnan hade han varit med om att bygga upp Skodas framgångsrika försäljning i Sjuhäradsbygden.

– Som säljare måste man vara intresserad av det man säljer och framförallt kunna produkten. Konsten är att sälja rätt produkt till rätt kund, säger Henrik.

Den som köper Concorde vill ha ut mycket av sin husbil. Concorde har det mest kompletta sortimentet bland husbilar i premiumsegmentet. Här fi nns helintegrerade och alkover från sju till tio meter. Prisklassen är 1 till 2,5 miljoner kronor. Det yttersta i lyxsegmentet är Concorde Liner fi nns som integrerade i storlekar mellan åtta och tio meter. Här kan man välja mellan olika planlösningar och chassier från Iveco, Man eller Mercedes Artego.

Klicka för större bild


Cruiser:
Alkovbilar står för kvalitet, lyx och innovation, där det breda karosseriet ger en generös bokänsla.

Charisma:
Finns som integrerade mellan 7.4 till 9.2 meter. De är byggda på Iveco eller MB Sprinter. Här kan man välja all tänkbar utrustning som t ex parabol, GPS, skinn, plasma-TV, hemmabioljud etc. Bara fantasin sätter gränser.

Concerto:
Står för genomtänkta planlösningar med en generös rumsindelning som skapar en trevlig boupplevelse. Funktionalitet och stora stuvutrymmen fi nns i köksdelen, så matlagningen blir både ett nöje och en kulinarisk upplevelse.

Compact:
Heter minstingen (endast fem meter lång) och mest framgångsrika modellen i sin klass och har fl era år i rad fått utmärkelser som ”årets husbil” i Tyskland. Oslagbar i denna klass är översängen med det generösa måttet på 206x160 centimeter!

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt