Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

13.1.06

Av: Lars-Erik Paulsson
Dela
 

Eriba Feeling – en ungdomlig vagn på specialchassi

Fräck färgsättning, utmärkta köregenskaper perfekt funktion – året runt. Där har du nya Eriba Feeling i ett nötskal.

Klicka för större bild


Hymer har ju på senare år främst gjort sig känd för sina husbilar medan Eriba-husvagnarna – framför allt här i Norden – kommit lite i skymundan.

Men framför allt den för ett år sedan ”nyrenoverade” Nova-serien har lett till ökade husvagnsframgångar och nu har företaget låtit nyskapandet gälla även den omtyckta vagnstypen med uppfällbart tak.

Eriba Feeling heter nykomlingen, som finns i två modeller – 415 och 430, med en karosslängd på 446 respektive 486 centimeter. Båda är byggda enligt Hymers patenterade metod med aluminiumreglar och isolering av polyuretanskum, och den effektiva isoleringen gör vagnarna lika komfortabla vinter som sommar.

Klicka för större bild


Med sin fräcka färgsättning – orange dekor mot vit botten – är det meningen att vagnen i första hand ska tilltala den yngre publiken. Som tillval kan vagnen även fås silverlackerad med röd dekor och förkromade lister, och som tillval för båda färgalternativen kan vagnen fås med ”rally-stripes” – orange respektive röda – från front till akter.

Karossens form och den låga höjden gör att köregenskaperna är exceptionellt goda, vilket gör Eriba Feeling lämplig för den som vill ge sig ut och upptäcka världen.

För att hålla totalhöjden så låg som möjligt – vagnen mäter bara 220 centimeter med nedfällt tak – rullar Eriba Feeling på ett specialchassi från BPW där dragbalkarna, i höjd med gasolkoffertens framkant, är vinklade uppåt.

Läs mer här: www.hymercenter.se och www.hymer.com

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt