CampingSverige.se

4.7.06

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Christina Lundh Fotograf: Hobbyinfo.dk
Dela
 

Hobby Exellent: Semester med barn

En del vill aldrig göra om det, medan andra är entusiastiska och gärna upprepar succén. Det rör sig om att hålla semester med barn.

Hobby Excellent 500KMFe är en ljus och luftig husvagn, som kommer att väcka stor entusiasm hos både barn och vuxna

Hobby Excellent 500KMFe är en ljus och luftig husvagn, som kommer att väcka stor entusiasm hos både barn och vuxna


Att ha små barn med på semester är nämligen långtifrån en självklar succé, men med rätta förberedelser kan det bli en härlig och givande semester för hela familjen. För små barn är det viktigt att det alltid finns möjlighet för olika aktiviteter, även på kvällen och när det är dåligt väder. Men lika viktigt är det att både husvagnen och semestern ger utrymme för både mamma, pappa och barn.

Sittgrupper och köksområde är placerade i mitten av husvagnen, som således delas in i en vuxen- och en barnavdelning. På det sättet blir det god plats för mamma, pappa och barn.

Det finns gott om plats för barnen, så de kan få utlopp för sin energi

Det finns gott om plats för barnen, så de kan få utlopp för sin energi


God plats för lek

Vuxenavdelningen är placerad i framdelen. Här finns en stor dubbelsäng och ett härligt stort bad samt toalett. Vuxenavdelningen avskärmas delvis från sittgruppen med hjälp av skåp och hyllor, där man exempelvis kan placera en TV.

Sittgruppens placering har en god samlande funktion. Här kan barn och föräldrar roa sig med spel eller film. Och om det inte skulle vara tillräckligt kul för de små barnen, kan de roa sig i barnkammaren bakerst i husvagnen. Här har Hobby nämligen placerat en våningssäng, som snabbt och lätt kan ombildas till en liten lekplats. Den speciella lampinledningen med ljuskällor i hörnen gör det möjligt att skapa en perfekt kvällsatmosfär. På det sättet kan barnen sova medan mamma och pappa kan sitta i den runda sittgruppen.

Hobby Excellent 500KMFe har sängplatser till tre vuxna och tre barn och är 709x257x230 cm stor.

Läs mer om Hobby här: www.hobbycaravan.se

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt