Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

10.9.07

Av: Pressmeddelande Fotograf: Kabe.se
Dela
 

Kabe 2008: Med tanke på användaren

Att ändra för ändrandets egen skull, har aldrig varit KABEs melodi. I stället har kunden, och användarvänligheten, alltid varit i fokus.

Klicka för större bild


– De flesta förändringarna det här året ligger under ytan, säger KABEs vd Alf Ekström. Som till exempel husvagnschassierna som blivit ännu stabilare och fått en ännu bättre optimering av kultrycket. Eller ett ännu större lastutrymme i Travel Master WG-modellen …

Men givetvis finns det också mängder med detaljförbättringar som är betydligt lättare att upptäcka, som till exempel de nya belysningsarmaturerna eller strömbrytarna i grått och silver. Att bänk- och bordsskivor fått ett massivare utseende är också lätt att se, liksom att laminatskivan är ny.

Klicka för större bild


Caravan Mover

I köket lägger man också snabbt märke till de nya, elegant svängda luckhandtagen. Toalettrummet i alla GLE-modeller har blivit ännu rymligare och bekvämare, och samtliga husbilsmodeller får en ny duschkabin.

I de så kallade B2-modellerna kan man numera, som tillval med hjälp av en utdragbar ribbotten, förvandla de båda enkelsängarna till en generöst tilltagen dubbelsäng. Andra nya tillvalsmöjligheter är bland annat en handdukstork som är kopplad till centralvärmesystemet och – för husvagnarna – ett bredare stödhjul. Husvagnarna kan dessutom fås med omtyckta Caravan Mover från Truma monterad redan på fabrik.

– Med alla dessa nyheter har en bra produkt blivit ännu bättre, avslutar Alf Ekström.

Läs mer här: www.kabe.se

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt