CampingSverige.se

11.7.06

Av: Pressemeddelande
Dela
 

Nya Concorde Carver

Carver är Concordes nya modellserie, men är ändå inte ny. Storebror Charisma har lånat ut en hel del vas gäller design, både interiört og exteriört, men också när der gäller tekniken.

Klicka för större bild


Ny Modern Omnibussfront och en inredning som går i en varmtonad körsbärsnyans, tilsammans med härliga färger på klädseln i läder eller Pintara (Alcantara). Carver har likt Charisma ett kraftigt Iveco Daily-Chassie på 146 HK alt. 177 Hk med direktinsprutning och ett kraftfullt vridmoment. Bilen som är bakhjulsdriven med tvillingmontage är även utrustad med (ASR) Antispinnssystem och (EBD) elektroniskt bromskraftfördelningssystem både fram och bak. Invändigt har man plockat godbitarna från Charisma i ett något mindre format, och med planlösningarna långbäddar eller dubbelsäng.

Dessutom har bilen dubbla golv och ett stort rymligt garage för scooter eller cyklar. Carver kommer med ett par modeller till mässan i Jönköping tillsammans med nästa stora nyhet från Concorde – Nya Liner.

Klicka för större bild


Carver i detalj

Baschassie: Iveco Daily

Motorer: 3,0 liters Commonrail motorer med direktinsprutning.
146 HK (350 nm) eller 177 HK (400 nm)

Mått: (LxBxH) 6,48m – 7,48 m x 2,38 m x 3,19 m.

Planlösningar: Totalt finns det fyra olika planlösningar att välja mellan.

Utrustning: Motorer med patikelfilter, värmeväxlare, rostfria navkapslar, klimator på bildel, diffspärr, luftfjädring på bakaxel, mm.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt