Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

2.10.07

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Nyhet från Polar 2008: Polar Glacier

Skapelsen är unik och är resultatet av många års research, förra årets framtidsstudie “Mobile Future by Polar” och ett nytänkande inom mobilt boende.

Nyhet från Polar 2008 - Polar Glacier

Nyhet från Polar 2008 - Polar Glacier


Polar Glacier kan närmast jämföras med ett förstklassigt fritidsboende eller en yacht – den har utvecklats för att vara ett exklusivt boende där materialval, öppna planlösningar och det sociala livet står i centrum.

- Det här är tre rum och kök, ett mobilt boende anpassat för den medvetna urbana människans önskemål. Det här är fritidslivet för människor som tycker om att uttrycka sig själva – som är måna om form och färg, säger Per-Erik Jacobsson, Vd på SoliferPolar

Interiöen

Rent fysiskt är Polar Glacier ett gigantiskt mobilt boende, men känslan och boendeupplevelsen är ännu större. Öppna ytor, bastu och öppen spis blandat med de finaste materialen som ek och skiffer, skapar rum för mobilt liv som aldrig presenterats tidigare. Interiören präglas av nya smarta funktioner för mobilt boende, ljus färgsättning och moderna möbler från erkända designmedvetna möbeltillverkare.

Klicka för större bild


Samarbete med S-Karosser

Polar Glacier har utvecklats i nära samarbete med S-karosser AB i Dorotea.
- Vi har haft ett samarbete under lång tid med S-karosser. Deras erfarenhet och kompetens har spelat en viktig roll i utvecklingen av Polar Glacier, säger Per-Erik Jacobsson.

Polar Glacier blir Europas största serietillverkade mobila boende och kommer att presenteras för första gången på Elmia-mässan Husvagn- och husbil i september. Möjligheterna att anpassa den efter individuella behov är i stort sett obegränsade. Vagnen, som kommer att tillverkas i en begränsad upplaga, är produktionsklar och intresserade kunder kommer att kunna beställa den direkt.

Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt