CampingSverige.se

21.8.05

Av: Forsbergs Fritidsmagazine
Dela
 

Obegränsade valmöjligheter med Frankia

Frankia är lika med stor valfrihet. Varje husbil byggs efter de önskemål som beställaren har. Och valmöjligheterna är många...

Klicka för större bild


Hos Frankia går det att skapa sin egen dröm. Bilarna fi nns i fem olika klasser från sex till nio meter. Där kan man välja mellan:

- Alkov, hel- eller halvintegrerad.
- Chassier från Mercedes Sprinter eller Fiat Ducato med AL-KO-chassie.
- Tre olika sittgruppsvarianter.
- Dubbelsäng, långbädd, våningssäng eller rundsittgrupp bak.
- 25 olika klädselalternativ i skinn, tyg eller alcantara
- Flera olika lastluckor utvändigt.

Den minsta klassen heter Compact och är lättstyrd, kompakt och fl exibel. Det är en bekväm bil oavsett om man ska på långtur eller göra en spännande stadsresa eftersom längden ”bara” är sex meter. Men det är inte centimetrarna som är det viktiga, utan vad som fi nns inuti...

Holiday är nästa klass och modellserien mäter 6.5 meter. Den beskrivs som den fi ffi ga semesterföljeslagaren för hela familjen och är ett riktigt ”under” när det gäller utrymme. Med upp till fem sovplatser och massor av utrymme för packning kan även stora familjer resa bekvämt.

Comfort är klassen som symboliserar en semester med alla tänkbara bekvämligheter – där känner man sig som hemma. För sju meter hem på hjul ger en gränslös njutning. Och den riktiga atmosfären för vilsamma semesterdagar.

Luxury är klassen för alla som vill ha det lilla extra. Med åtta meters längd sätter detta lyxåk upp nya milstolpar när det gäller boendekomfort. Utöver utrymmet ingår massor av extrautrustning som standard. Snacka om lyx!

Royal heter den allra senaste som byggs på M.A.N-chassier och mäter hela nio meter. I Royal 9000 som modellen heter kan man välja långbäddar eller dubbelsäng och den senare med ”bilgarage!” Jodå, bilen får plats så länge vi pratar om mindre bilar som VWLupo, Smart eller Hundkojan Mini Cooper. Nu snackar vi värstinglyx!!!

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt