CampingSverige.se

13.2.07

Av: Christina Lundh
Dela
 

VM igång för Polar

VM i Åre 2007 är officiellt invigt och Anja Pärson har i skrivande stund redan tagit 3 guldmedaljer! Polar var väl förberett inför ett par intensiva veckor och redan under första lördagen väntade en stor återförsäljarträff. Förutom mat och dryck blev det olika aktiviteter och naturligtvis en VIP-kväll på nattklubben Dippan.

Klicka för större bild


Polar håller till i Gamla Brandstationen mitt i Åre by. Där kan besökare ta del av Polar Vision, som är en utställning om framtiden inom Mobile Living. Det är även där gäster till Hotel Polar checkar in.

Hotel Polar är världens första husvagnshotell. 13 vagnar finns uppställda i närheten av VM-området som går att hyra av besökare och fjällentusiaster. ”Hotellrummen” är fullt utrustade med kök och våra gäster kan få frukost med nybakat bröd varje morgon. Under hela VM kan besökare kliva in och få en närmare titt på Polars husvagnar, både på utsidan och insidan. För barnen finns en Playstation-vagn där de kan spela bland annat Singstar. Föräldrar är naturligtvis också välkomna. Den 18:e februari är VM slut och vi tror att bilden av Polar som Nordens bästa husvagnstillverkare består och stärks. Och Anja är ju redan tävlingarnas drottning!

Läs mer om Polar: www.soliferpolar.com

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt