Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

18.2.09

Av: Helle Andersen Fotograf: niesmann-bischoff.com
Dela
 

Niesmann-Bischoff: Tyska premiumhusbilen inleder ett nytt samarbete på den svenska marknaden

Från och med början av mars kommer de exklusiva hus-bilarna att få betydligt bredare distribution än tidigare. Niesmann-Bischoff Sverige AB, som ingår i Östgöta Camping-gruppen, har utsetts till exklusiv importör för Sverige.

Flair 2009.

Flair 2009.


– Niesmann-Bischoff har ett fantastiskt starkt varumärke. Det känns väldigt roligt att börja arbeta med en så känd och respekterad tillverkare, säger Conny Ekman, som tillsammans med Jörgen Carlsson är ansvarig för Niesmann-Bischoff Sverige AB.

De båda är även ansvariga för Bürstner Sverige AB, också det en del av Östgöta Camping-gruppen. Därmed har företagsgruppen numera två tyska husbilsgiganter i sitt sortiment.

– Vi har under en tid känt att vi vill kunna erbjuda en husbil i det allra högsta segmentet. Nu kan Bürstnerägare som vill ta steget vidare hitta en husbil hos våra återförsäljare. Dessutom tror vi att det finns en stor kundgrupp som har Niesmann-Bischoff som förstahandsval.

Flair 2009 - indredning.

Flair 2009 - indredning.


Ett av Niesmann-Bischoffs främsta kännetecken, utöver den förstklassiga kvalitén, är husbilarnas mycket höga åkkomfort. Bakom ligger ett ambitiöst utvecklingsarbete som bland annat resulterat i utmärkelsen Caravaning Design Award 2008 (”innovationer för ny mobilitet”). Fordonen tillverkas omsorgsfullt i den lilla staden Polch i Moseldalen där Cécile Rouesné är exportchef:

– Vi vill växa i Sverige och är mycket glada över vårt nya samarbete. Östgöta Camping-gruppens importorganisation jobbar seriöst och är framgångsrik. Det visas inte minst av att Bürstner blev förra årets mest köpta husbil i Sverige. Det lovar gott, också för Niesmann+Bischoff, säger hon.                 
Försäljningen i Sverige kommer delvis att sammanfalla med Bürstners återförsäljarnät. Därmed blir bilarna tillgängliga från Luleå i norr till Svedala i söder och kommer att finnas på minst sju försäljningsställen. Genom det nya samarbetet kommer också alla Niesmann-Bischoff-ägare att under våren få tillgång till ett mycket brett servicenät – totalt finns då inte mindre än 10 auktoriserade serviceverkstäder över hela Sverige.

I samband med att Niesmann+Bischoff Sverige AB blir exklusiv importör för Sverige sker en mängd förbättringar av produkten. Husbilarna från de nya svenska återförsäljarna kommer att ha en betydligt högre standardutrustningsnivå. De får 6 års garanti, 3 års vagnskadegaranti och 3 års vägassistans. Dessutom får samtliga Niesmann-Bischoffägare ett Platinum Owners Card laddat med förmåner och nyheter.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt