NAFs campingguide: Camping i Norge 2006

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Årets utgåva på 144 sidor har fått ”en ny dräkt” med många nyheter som snabbt kommer att kunna hjälpa dig att välja rätt övernattning både när det gäller din egen semester och i arbetet.

NAFs campingguide Camping i Norge 2006

NAFs campingguide Camping i Norge 2006 Guiden innehåller foton, beskrivningar av övernattningsstället, priser och en uppdaterad Norgekarta bifogas. Här finns också en översikt över alla campingplatser i Norge – 880 totalt där de finns upptagna med postort, telefonnummer och en kartreferens som anger närmaste placering i landet.Den får man gratis på NAF:s huvudkontor, NAF teststationer, NAF Center och NAF medlemskontor. Guiden finns också på alla de campingplatser som tillhör NAF Camp. Vill du få den tillskickad tillkommer portoavgift.Läs mer och beställ på:www.nafcamp.no

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket