Nokian

CampingSverige.se

14.10.07

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Isabella.net
Dela
 

Isabella Universal 420: Förtältet som kan användas året runt

Universal 420 från Isabella uppfyller alla de krav som camparen kan ställa på ett förtält för året-runt-bruk.

Universal 420 uppfyller alla de krav som camparen kan ställa på ett förtält för året-runt-bruk

Universal 420 uppfyller alla de krav som camparen kan ställa på ett förtält för året-runt-bruk


Universal 420

I takt med att allt fler campare upptäcker hur fantastiskt det är att campa på vintern, har efterfrågan på lite större tält som kan användas året runt ökat kraftigt. En bidragande orsak till den ökade efterfrågan är också att förtälten idag har en så hög kvalitet att de, i kombination med ett stadigt golv och ett värmeelement, kan stänga kylan ute även när det är några minusgrader i luften.

Camparna vill nu ha mer utrymme i sitt året-runt-tält, och detta har märkts i en kraftigt ökad försäljning av det stora Universal 420. Detta förtält är konstruerat på samma sätt som ett vintertält, med kraftigt Zinox stålstativ och ett tak som gör att snön lättare glider av, och kraftiga skumgummikuddar ger en effektiv tätning mot vagnsidan.

Även om Universal 420 – precis som de mindre universaltälten – i grunden har en mycket stadig konstruktion, och tål hårt väder, så rekommenderar Isabella att man för krävande vinterbruk kompletterar med en så kallad vintersäkring. (Att vintersäkring används är dessutom ett krav hos vissa försäkringsbolag.) Vintersäkringen består av 2 extra överliggare och 3 stödstänger.

Läs mer om Universal 420 på www.isabella.net

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt