Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

8.1.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: 3M
Dela
 

Rent dricksvatten i husvagnen

E2 vattenbehandlingsutrustning från 3M är en mycket enkel, effektiv och servicevänlig anläggning. De säljs i dag hos 26 campingförsäljare och flera kommer. Utrustningen är speciellt utvecklad för camping, båtar och mobilehomes.

Klicka för större bild


E2 vattenbehandlingsutrustning från 3M

Med E2 vattenbehandlingsutrustning från 3M är det tal om en ren mekanisk filtrering. Den innehåller inte bara ett aktivt karbonblock som kan klara problem gällande smak, färg och lukt, utan också ett ytterst effektivt membran. Detta membran kan ta bort 99,9999% av de bakterier och parasiter som finns i vattnet. Det betyder att man nu kan resa överallt i Europa, tanka det lokala dricksvattnet till sin vagn och njuta av rent, välsmakande och bakteriellt säkert vatten.

3M är en av världens största producenter av vattenbehandlingssystem på den professionella marknaden. De tekniker som används är således välbeprövade och godkända enligt diverse gällande normer. Det är tal om seriösa anläggningar från en seriös producent.

DCU i Danmark har testat 3Ms produkter med särskilt positiva resultat. Flera av de stora europeiska producenterna av husvagnar testar vattenbehandlingsutrustningen och de överväger att för installera det i vagnarna.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt