Marsipan konfekt

Denna artikel är importerad från CampingSveriges gamla webbplattform. Det innebär att text-formateringen inte är optimal, samt att vissa bilder har en lägre upplösning än vad som är önskvärt. Vi hoppas du har överseende med detta. Kolla gärna in våra senaste artiklar om camping.

Du behöver:

Klicka för större bild MarsipanMjuk nougatÖverdragschoklad, vit och vanligSilverkulorChokladströsselNötterFlorsockerDela marsipanen i 2 delarKavla ut bägge delarna.Skär nougaten i skivor och fördela den på den ena marsipanbiten, lägg den andra marsipanbiten på som lock. Kavla lätt med kaveln ett par tag. Skär ut marsipanen, först i raka längder, ca 1 cm breda, sedan på snedden så det blir läckra små bitar. Restmarsipan och nougat kan rullas till kulor. Styckena dekoreras nu med överdragschokladen som antingen smälts i vattenbad eller i en fryspåse, nötter, silverkulor och chokladströssel.

Allt för lyckad matlagning i campingmiljö
- recept, filmer, tips och inspiration!

Se alla avsnitt
© 2024 CampingSverige.se
Webbplatsen är byggd av Pixelbruket