CampingSverige.se

13.7.05

Av: Pressmeddelande Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Småbarnfamiljer i fokus för Mölleföretag

Mölle SweCamp, en attraktiv semesteranläggning i Mölle, har redan nu majoriteten av dessa gästnätter. Och fler kommer det att bli – då förhoppningsvis fler gästnätter av småbarnfamiljer.

Klicka för större bild


Inför sommaren 2005 har Mölle SweCamp investerat närmare 1,5 miljoner kronor i nya barnaktiviteter för att ytterligare öka attraktionskraften för småbarnsfamiljer. Redan nu finns en liten bilbana med elbilar på plats. Upprustning och komplettering av lekparken pågår. Där finns allt från jättestudsmatta och gungor till en gammal fiskebåt att leka i. Från och med midsommar står också den nya, unika vattenlekplatsen klar.

Klicka för större bild


”Vattenlekplatsen är ett paradis för alla småbarn. Med 25 gradigt vatten och med många spännande sprutanordningar för lek, bus och vattenkul blir det sommarens hit”, säger Marcus Petersson, VD för Mölle SweCamp.  Investeringarna är ett led i att få fler småbarnsfamiljer att välja Kullabygden. Det finns alldeles för få aktiviteter riktade till familjer med barn mellan 1-7 år tycker vi”, fortsätter Marcus.

Även restaurangen vid minigolfbanan byggs ut med bollhav för de minsta barnen och spelhörna för de lite större. Allt för att mamma och pappa ska få äta upp i lugn och ro, medan telningarna roar sig på behörigt avstånd.

Läs mer här

www.mollehassle.com

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt