Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

12.2.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Hvidbjerg Strand Feriepark
Dela
 

Störst kundtillfredsställelse hos Hvidbjerg Strand Feriepark

Hvidbjerg Strand Feriepark er igen i år blevet kåret som Superplatz, men priserne stopper ikke her.

Det velansete og højt respekterede tyske ADAC, der modsvarer FDM i Danmark, har tildelt Hvidbjerg Strand Feriepark to fornemme priser.

På bilden ses Steen och Lena Slaikjaer med priserna från ADAC.

På bilden ses Steen och Lena Slaikjaer med priserna från ADAC.


Första pris för störst antal nöjda gäster

ADAC utser varje år den campingplats i Europa som uppnår störst kundtillfredställelse. Det är utan tvekan det absolut mest prestigefyllda priset och att det i år går till Hvidbjerg Strand Feriepark, gör platsen helt unik på en lång rad punkter. Det är kunderna som korar vinnaren.

- Det är utan tvekan det pris som vi kan vara mest stolta över. Kunderna är dem vi alltid har fokus på och som är viktigast oavsett vilket tilltag vi genomför. De skall ha det bästa och framför allt en oförglömlig semester. Det är lyckat för hela teamet bakom Hvidbjerg Strand Feriepark att vi nu har uppnått detta pris, berättar Lene Slaikjaer, som äger platser tillsammans med sin bror Steen Slaikjaer.

Superplatz i år igen

Varje år utser ADAC dessutom campingplatser i Europa som utmärks som så kallade SUPER-PLATZER. Detta pris tilldelas 70 av Europas 10 000 campingplatser. ADAC arbetar med ett stjärnsystem, där Hvidbjerg Strand Feriepark ligger i topp.

- Att vi har uppnått 24 av 25 möjliga stjärnor visar att det fortfarande finns plats för förbättringar. Det är viktigt för dansk turism att alla aktörer är inställda på att konstant  utveckla produkten och tänka i nya banor. Säsongen 2009 är vi således igång med en rad förbättringar. Vi investerar i ett stort och omfattande wellnesscenter med ett nytt danskt familjekoncept, avslutar Steen Slaij´kjaer.

Med en så hög placering är Hvidbjerg Strand feriepark bland de 12 bästa i hela Europa.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt