Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

20.3.09

Av: Helle Andersen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

"Storstadssemester" med City Camp

City Camp – bo nära städerna där centrum ligger inom gång- och cykelavstånd.

Klicka för större bild
Fotograf: citycamping.dk


Alla City Camps har närheten till en större stad, där det är under 10 km till stadens centrum. Med andra ord ligger centrum alltid inom gång – och/eller cykelavstånd. Som gäst på dessa platser har man möjlighet att uppleva livet i staden med dess utbud av shopping, restauranger/kaféer, biografer/teater, museer, kultur och mycket mera, även när man befinner sig på campingsemester.

- De allra flesta väljer camping för att vara nära naturen, och när man bor på City Camp är man både nära naturen och nära staden. Det är rätt unikt i förhållande till många andra sätt att göra sin storstadssemester på, säger ordförande Preben Christiansen.

Samarbetet mellan campingplatserna i City Camp började för två år sedan och omfattar nu hela 23 campingplatser fördelade över hela Danmark. På hemsidan finns en översikt.

- Storstadssemester är en av de mest växande semesterformerna , så det är helt naturligt att DK-Camp utökar sina erbjudanden och tillpassar dem till det turisterna efterfrågar idag, berättar Preben Christensen.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt