Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 1/06
Hej!

Här kommer nyheter från CampingSverige.se

Det är i hög grad tid för vintercamping och så härligt det ser ut när man tittar ut i det vita vinterlandskapet. Redaktionen ska naturligtvis också på vintercamping i år.

Vi arrangerar en resa till italienska Canazei för våra läsare.

Res med KABE till italienska Canazei i vecka 7
Turen arrangeras i samarbete med KABE och www.campingdanmark.dk och det finns fortfarande några platser kvar på turen, som är innehåller både god mat, vacker natur och italienska specialiteter.

Klicka här www.campingdanmark.dk för att se hela programmet och priset. Observera att priset är i DKK.

Anne-Vibeke Isaksen som är känd från dansk TV, finns med på turen, så det är inget hinder om man är nybörjare.


Läs mer här

Maximal upplevelse från Polar
Fem nya planlösningar i 06-modellerna, samtliga i stora vagnar, visar Polar upp . I övrigt har man satsat på många detaljförbättringar i det befintliga husvagnsprogrammet. En nyhet är 1000-serien, som tar husvagnsboendet ännu längre bort från ett primitivt campingliv. Här finns de senaste tekniska lösningarna och en inredningsdesign av hög klass

Les mer her

Mobila Hem: Rullande sommarhus allt populärare
I takt med att priserna skjuter i höjden på fritidshus väljer många svenskar nu att satsa på bekvämt semesterboende på hjul. Försäljningen av husbilar ökade under förra året med över 21 procent och husvagnsförsäljningen ökade med nära 17 procent. De nya mobila hemmen ger möjlighet att upptäcka både Sverige och Europa med samma bekvämlighet som i hemmet.

Läs mer här

Takluckor Seitz från Kama Fritid
Mer ljus, bättre ventilation och en känsla av mer utrymme. HEKI 1 har ett fritt mått på 790x510 mm. För att kunna montera takluckan krävs en yta på 1070x760 mm.

Hekitakluckan kan monteras antingen i fordonets längs- eller tvärriktning. Glasrutan ska i snedläge endast öppnas när fordonet står stilla.


Läs mer här

Belcanto och Trecento: Nyhet från Bürstner
Tyska Bürstner har presenterat två nya modellserier, båda Sverige-aktuella, och samtidigt breddar den svenska importören sitt utbud.

Till modellåret 2006 kan Bürstner presentera ett helt nytt utbud av husvagnar i övre mellanklassen och lyxklassen – för att nu låna bilvärldens terminologi.


Läs mer här

Camping och nöjesparker - Kul på campingturen
Vem vill inte ha roligt på campingturen? Nöjesparker i hela Europa står närmast i kö för att vi ska få roa oss. Det finns inga gränser för vad som erbjuds, så varför inte ta chansen och ge alla i familjen en riktigt härlig dag.

Läs mer här

Vind: 5 övernattningar för hela familjen
5 övernattningar för hela familjen på en av SCR:s över 600 campingplatser
Vinn 5 övernattningar på en campingplats som du själv väljer under säsongen 2006. Vinsten är inklusive campingkortets giltlighetsmärke (90 SEK), om du inte redan har det.

Tävla här


Tänk på att du kan hålla dig orienterad om senaste nytt på CampingSverige.se.

Har du någon bra nyhet som andra kan få ta del av, så får du gärna maila den till oss.

Vänliga campinghälsningar

Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.