Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 11/08
Så har det blivit dags för årets näst sista nyhetsbrev från Camping Sverige

Vi på redaktionen är i full färd med att skriva artiklar om årets alla resor, så att du under det nya året skall kunna hitta massor av inspiration inför din semester. Vi kryddar med videoklipp, tester, tävlingar och praktiska råd. Kom ihåg att vi också precis har uppdaterat vår förmånsklubb med massor av spännande erbjudanden.

Ha en fortsatt bra julmånad.


På camping i världens minsta husvagn
Världens säkerligen minsta husvagn har kommit till Skandinavien. CampingSverige.se har testat den lilla vagnen på en tur till Odsherred i Danmark, där djurupplevelser för de små i familjen passar perfekt till temat för vår resa: Smått och gott.

Läs mer här

Camping - även på vintern
Bo på campingplats i Sverige hela året. Tänk dig att öppna stug- eller husvagnsdörren och titta ut över ett underbart höst- eller vinterlandskap, ta på skidorna och ge sig ut på dagens första tur. Begränsningen är din egen fantasi.

Läs mer här

Bolon 2009: Skön och snygg semester med rätt matta i förtältet
Camparna som har blivit fler och mer medvetna efterfrågar nu mer både kvalitet och snygg design. Det har danska förtältstillverkaren Isabella tagit fasta på och låtit svenska Bolon specialdesigna mattor som harmoniserar med tälten. De två marknadsledande företagen presenterar tillsammans en helt ny serie förtältsmattor som endast säljs exklusivt av Isabellas återförsäljare.

Läs mer här

Härliga Hemsedal - vintersemester för alla
Hemsedal är en av Norges mest snösäkra vinterdestinationer. Efter en vecka på fjället blev vi klokare på både vintercamping och vintersemester. Det finns något att hämta för alla och du behöver faktiskt inte åka skidor bara för att du är på vintersemester.Läs mer här

Mover – Den fjärrstyrda husvagnen
takt med att kraven på camping blir större medför det att husvagnarna också blir större och tyngre, och det krävs fler krafter att knuffa vagnen på plats när den är frånkopplad från bilen. Det är nämligen långt ifrån alla platser som anlagts så att det alltid finns plats att parkera bil och husvagn ihopkopplade.


Läs mer här

Batteriladdaren som går på gasol
Tyst, diskret monterad under husbilen och utan skadliga avgaser – den här gasoldrivna batteriladdaren har många fördelar!Läs mer här

Österrike: Berget lockar alla vintersportare
Vinter- och snöerbjudanden finns det gott om som passar alla oavsett om man gillar skidåkning eller vandring, både singlar, par och familjer – besök Wildschönau i Kitzbüheler-alperna.Läs mer här


Vänliga nissehälsningar från

Anne-Vibeke Isaksen og Co.
www.CampingSverige.se
www.CampingNorge.no
www.CampingDanmark.dk
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?