Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 12/08

Julen står för dörren och det ser vi fram emot. Vi hoppas du också är redo att dra ur alla kontakter och koppla av ordentligt med familj och vänner. Vi på redaktionen har valt att åka iväg för att hitta andra som firar jul i husvagn. Resan går till Rauland i Norge i år.

Här på CampingSverige.se vill vi tacka alla som har följt oss under årens lopp, både i TV-program, på Internet, på föredrag och med trevliga e-mails som skickats till redaktionen. Vi är alltid glada att höra ifrån er.

Nästa år kan du glädja dig åt ännu fler reportage. Vi har rest både när och fjärran och undervägs har vi testat allt från små tält till stora husvagnar, förtält och utrustning. Intressant läsning om världens minsta husvagn är bara en av alla kommande artiklar.

Julestaden Göteborg
Upplev det 3,4 kilometer långa ljusstråket med husfasader, träd och miljöer i ny färgstark ljusdesign. Jul på Liseberg är Sveriges största julmarknad med miljontals ljus i parken.

Julstaden Göteborg tänds i två steg för att bjuda på fler ljus- och ljudupplevelser i stadens rum.


Läs mer här

Isaberg: Bra nybörjarställe för vintercampare
Du har just beslutat dig för att ta på vintercamping för första gången. Husvagn har du, men kan den klara det kalla vädret och var kan man uppleva ”riktig” vintercamping i snön?

Isaberg är en av Sveriges sydligast belägna fjällvärldar och ligger centralt i Sydsverige utmed Nissastigen mellan Jönköping och Halmstad.

Läs mer här

Back to nature – Naturcamping i Norge
”Back to nature” är ett danskt koncept där 114 campingplatser, varav 62 danska och flera norska, svenska, tyska, franska och österrikiska är noga utvalda efter belägenhet.

För att vara medlem krävs att platsen kan erbjuda gästerna extra många naturupplevelser på själva campingplatsen eller direkt i anknytning till den. Nedanför finns en översikt över de norska platserna!


Läs mer här

Valloire - Alperna har allt
Även om det tar nästan två hela dagar att köra till destinationen och två dagar hem igen, så har verkligen Alperna mycket att bjuda på. Är man samtidigt en bra slalomåkare som gillar miljön här, med god mat och mys, så är Valloire ett alldeles förträffligt val.

Läs mer här

Hafjäll Norge - det perfekta resmålet för nybörjaren
Du och din familj är redo för er första resa på så kallad´riktig´vintercamping. Alltså en semester med några minusgrader, och massvis av snö. Resan är ofta det stora bekymret för många, men glöm det.Läs mer här

Husvagnar och husbilar till salu
Många börjar ju sitt campingliv med en begagnad vagn...

Läs mer här

Vilnius 2009 - Europeisk kulturhuvudstad
Litauens huvudstad Vilnius står i kulturens tecken 2009. Huvudstaden blir europeisk kulturhuvudstad och bjuder på 120 konst- och kulturprojekt och på mer än 900 olika evenemang, varav 2/3 kommer att vara gratis.Läs mera härVi ses 2009 med ännu mer camping.

Riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT år från

Anne-Vibeke Isaksen och Co.
www.CampingSverige.se
www.CampingNorge.no
www.CampingDanmark.dk


Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?