Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 1/09
Det har åter igen blivit dags för nyheter från CampingSverige.se och vi har en hel del på programmet - som alltid...

LMC 2009: Ny toppklass
Förra året lanserade tyska LMC Caravan den helt nydesignade modellserien Ambassador i absolut toppklass. Men redan nu är den populära modellserien utbytt hos LMC försäljarna landet runt.

Läs mer här

Sverige (1/7): Öresundskusten - slott, natur och kulörta hus
Sverige längs Öresunds kust bjuder på mycket sevärdheter med sina slott, parker och vackra natur på stenrika Kullen. De kulörta husen i Lerberget och Höganäs – och prinsesstårta hos systrarna Lundgren är inte heller att förakta.

Läs mer här

Isabella 2009: Nytt Forum – förtält
Med det nya förtältet Forum har du möjlighet att skapa en inbyggd entré. Utan att ändra på grundkonstruktionen har marknadens rymligaste förtält, Forum, från Isabellafabriken i Vejle uppgraderats på en rad områden i 2009 års utgåva. Ändringarna har primärt betytt ett bättre ljusinsläpp och fler möjligheter för individuell uppsättning av förtältet.

Läs mer här

Test: t@b L 400 TD (2008 modell)
Camping i en liten husvagn är lika med frihet. Frihet att ta sig fram överallt. Denna T@B har testats under en campingresa till Berlin, men man kan resa var som helst med den. Den är idealisk till ett par – unga som gamla.

Läs mer här

Bürstner husbilar 2009: Tre nya modellserier
Tre nya modellserier samt en modell som bytt namn – där har du 50-årsjubilerande Bürstners nyheter inför 2009. Men fler kommer …

Läs mer här

Läsartips: Vintercamping i St. Anton, Österrike
Bente och Morten från Karlslunde i Danmark har sänt CampingSverige.se ett bra läsartips. Har du också en resa som du vill dela med dig av till våra läsare så sänd ett e-mail till info@CampingSverige.se. Allt som läggs ut på portalen belönas med en signerad DVD i serien ”Anne-Vibeke Rejser”.

Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och hela av redaktionen på
CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?