Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 3/06
Hej!

Påsken står för dörren, men först ska du uppdateras med senaste nytt från CampingSverige.se.
Påsken är för många det samma som säsongstart. Vagnar och utrustning ska göras klara inför säsongen, så tänk på att du kan hitta massor med tips i portalens stora artikeldatabas.

Daftö FerieCenter: En av Europas bästa platser
För fjärde året i rad har Daftö FerieCenter kvalificerat sig till den exklusiva ligan som en av Europas supercampingplatser. Utmärkelsen ”ADAC super-campingplats” har under de senaste åren blivit en symbol för högsta kvalitet på campingplatser.


Läs mer här

Ansia Camping tilldelades campingpris
SCR:s årskongress och föreningsstämma samlade i år 240 campingföretagare i Göteborg under 3 dagar. Vid den avslutande Föreningsstämman delades årets campingpris ut till företagarna bakom Ansia Camping i Lycksele.

Läs mer här

Få en bra start på campingsäsongen
Dagarna blir sakta men säkert längre och längtan efter campinglivet ökar i takt med att solens strålar får mer och mer kraft. För de flesta berörda har campingutrustningen legat väl undanstoppad under den långa mörka vintern. Nu har det åter blivit tid att plocka fram sakerna för en ny säsong.


Läs mer här

Clearly: Filtrering av dricksvatten
Filtreringskannan är utmärkt för att på ett effektivt och ekonomiskt sätt få ett gott och rent dricksvatten i alla husvagnar och husbilar. Det innebär ju också t.ex. att kaffe, te och mat smakar betydligt bättre med ett rent och gott vatten.


Läs mer här

Husvagnsimport: Nya lokaler i Piteå
För att utöka ytan i den populära butik och samtidigt skapa möjlighet att visa några vagnar inomhus vintertid, har den tidigare innergården överbyggts i två plan.

Läs mer här

Diskmaskin från Dometic
Vem ska diska när du är ute och reser? Dometic så klart!
Även med den kompakta storleken, så rymmer den hela 6 IEC kuvert som ger dig ett perfekt diskresultat på en väldigt kort tid. Fem program låter dig välja på temperaturer mellan
40 och 70° C. Både energi- och vattenförbrukning är lägre än de någonsin tidigare har varit.Läs mer här

Camping och nöjesparker - Kul på campingturen
Vem vill inte ha roligt på campingturen? Nöjesparker i hela Europa står närmast i kö för att vi ska få roa oss. Det finns inga gränser för vad som erbjuds, så varför inte ta chansen och ge alla i familjen en riktigt härlig dag.

Läs mer här


Har du några goda tips som du vill att andra ska ta del av på webben, kan du skicka ett mail till redaktionen på info@campingsverige.se.
Glöm heller inte att det är gratis att använda vår stora anslagstavla för att köpa-sälja-byta varor. Du kan skriva in din annons här
www.campingsverige.se

Alla på redaktionen önskar dig en Glad Påsk med familj och vänner.
Ska du ut på campingtur någonstans, ha en riktigt trevlig resa – oavsett vart resan går.

Vänliga hälsningar
Anne-Vibeke Isaksen og Co
www.campingsverige.se
www.campingnorge.no
www.campingdanmark.dk
Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.