Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 4/09
Hej

Påsken närmar sig vilket också betyder att våren snart är här, och våren betyder i sin tur att campinglivet börjar ta fart. Här på redaktionen är vi alla redan i full färd med årets campingreportage, som du kan följa här på CampingSverige.se varje dag.

Vi hoppas att du snart kan ta dig ett par väl förtjänta semesterdagar och möta våren och campingsäsongen.

Kronocamping Böda Sand
Mitt i årets första kvartal kan Kronocamping Böda Sand konstatera en ökning på 33% på bokade campingplatser och stugor till sommarsäsongen 2009 jämfört med samma kvartal förra året. Den största ökningen är på stugor som bokas tidigare och tidigare för varje år. Camping är hett.

Läs mer här

Caravanhallen fyller 50 år
Caravanhallen - Sveriges äldsta existerande återförsäljare fyller 50 år, i år.

Redan 1959 startade Sven Lindgren sitt företag under namnet Lindgren husvagnar, som sedermera blev Husvagnshallen – och sedan 2000, Caravanhallen.

Läs mer här

Notin – en lyxhusbil från Frankrike
I Feurs, strax väster om Lyon, finns anrika företaget Notin. Grundat 1921, och numera specialiserat på kundanpassade lyxhusbilar.Läs mer här

Outwell: Lyxig tältcamping med fokus på design och komfort
Tältcamping är för många familjer den föredragna campingformen med fokus på det trevliga och sociala livet, naturen och en aktiv semester. Detta tillsammans med att man för en relativt låg kostnad kan få riktigt mycket lyx och komfort i härligt stora familjetält medverkar till att göra det till en attraktiv semesterform.


Läs mer här

Wellnesscenter klart inför säsongen
Hvidbjerg Strand feriepark som är en av Danmarks få femstjärniga campingplatser, bygger nu ett imponerade wellnesscenter så du kan få ännu mer lyx under din campingsemester.Läs mer här

POWRWHEEL´s Mover är Sveriges mest sålda
De första modellerna kom ut för c:a 10år sedan och konstruerades av en Brittisk Armétekniker. Företaget har idag 3 modeller på sitt program och finns med såväl elektrisk som manuell anläggning av drivrullarna mot hjulen.

Läs mer här

Fritids Metropolen AB i Umeå tar över Cabby
Fritids Metropolen fullserviceanläggning erbjuder det mesta såsom utställningshall, tillbehörsbutik samt en egen serviceverkstad.

Läs mer här

Vinn: En veckas uppehälle i familjestuga


Delta i Tävlingen härVi ses där ute!

Glad påsk från hela redaktionen.

Anne-Vibeke Isaksen
CampingSverige.se
CampingNorge.no
CampingDanmark.dk
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?