Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 4/06
Hej!

Så har då äntligen den underbara våren anlänt. Under påsken har det hänt mycket på många av landets campingplatser, även om många också är försenade med byggerier p.g.a. den långa vintern.

Men lyckligtvis talar alla om tålmodiga campare som inte tar saker och ting så hårt, utan bara tycker det är härligt att vara ute.

Husbilar 2006: Lyxig stuga på fyra hjul
Ja, det är faktiskt det våra husbilar har blivit. Det finns inte gränser för vad det går att få in i en ”liten” husbil. Lyx har kommit för att stanna och vi vill ha ännu mer utrustning i husbilarna, som har blivit våra flyttbara sommarstugor.

Läs mer här

Polar storsatsar: Blir Nordisk Partner
Polar storsatsar och blir Nordisk Partner till alpina
skid-VM i Åre 2007, Sveriges största vintersportevenemang någonsin.
När världscupen besökte Åre 1977 var Polar en av de stora sponsorerna. 2007 kommer alpina VM att avgöras på samma plats och då är Polar tillbaka som en av huvudaktörerna. Som officiell sponsor kommer Polar att vara en aktiv deltagare i de marknadsinitiativ som sker före, under och efter alpina VM 2007.Läs mer här

Så monterar du en backkamera
Backvideosystem – alltså en tv-kamera baktill på bilen och en monitor på instrumentbrädan – förknippar man oftast med exklusivare husbilar. Men prisnivån är numera sådan, att detta smarta hjälpmedel även hör hemma på lite enklare familjehusbilar.


Läs mer här

Stockholm: En storstad för hela familjen
Byggd på 14 öar runt en av Europas största och bäst bevarade stadskärnor från Medeltiden, har vår huvudstad Stockholm blivit känd som en av världens allra vackraste storstäder.
Stockholm är en stad med många ansikten.


Läs mer här

Barn i bil - Eldprovet
Mathias är idag 11 månader, och det är han som är vår ”testpilot” när det gäller att ha med barn på camping. Han har redan varit med till nio länder, så man kan lugnt säga att han är van att resa. Men, nu går resan till Toscana och det är många nya element som kommer in. För det första är avstånden stora. Det är den längsta resan han så här långt har företagit i bil och husvagn.

Läs mer här

SMV Husvagnar: Bygger husvagn anpassad för funktionshindrade
SMV Husvagnar AB från Örebro håller på att utveckla en ny husvagn anpassad för funktionshindrade, som kan inredas på individuellt sätt. CampingSverige.ses handikappredaktör, Aase Viberg Hansen, har besökt fabriken och sett på denna vagn som har många finesser.Läs mer här

Gratis uthyrningsdatabas
Glöm inte att det är gratis att använda CampingSverige.se uthyrningsdatabas.
Här kan du i lugn och ro leta dig fram till den uthyrningsenhet som kan vara av intresse. Där finns både husbilar, mobile homes, husvagnar, stugor och villatält i Sverige/Norge och i utlandet.


Gå till uthyrningsdatabasen


Här på redaktionen är vi i full gång med att packa upp efter senaste utlandsresan. Den här gången gick färden till Finland. Läs snart om denna resa här på portalen.

Vänliga vårhälsningar

Anne-Vibeke Isaksen
www.campingsverige.se
www.campingnorge.no
www.campingdanmark.dk
ANNONS ANNONS ANNONS ANNONS

Campingguide Europa 2006
Campingguiden är en samproduktion mellan Motormännens systerorganisationer ADAC i Tyskland och FDM i Danmark.
Årets upplaga är på över 900 sidor och innehåller information om drygt 3500 campingplatser i 25 länder, i Sverige och i våra övriga grannländer samt Europa. Campingguiden innehåller all praktisk information man kan behöva på en campingsemester med utförlig information om alla campingplatser. Campingplatserna har noga valts ut av inspektörer som oanmält besökt och klassificerat dem, boken är skriven på danska.
169 kr (medlemspris)
Medlemmar, glöm inte att logga in.
220 kr (icke medlem)

Köp här: www.motormannen.se

Läs mer om guiden här

Bolon - världens ledande tillverkare av förtältsmattor
Bolon är världens ledande tillverkare av förtältsmattor. Med sitt nya Sverige-tema, och sin Stockholmskollektion har man med design och kvalitet som främsta mål tagit förtältsmattorna ett steg längre. Sweden by Bolon.


Läs mer här

Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.