Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 5/09

Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige.se.

Bürstner 2009: Två nya attraktiva och tidsenliga husbilar
Bürstner inleder 2009 med två nyheter – ny utgåva av Nexxo och City Car serierna. Att utöka utbudet med dessa kompakta och användarvänliga fordon ser Bürstner som svaret på kommande års krav.

Läs mer här

Portugal utsett till bästa turistlandet i Europa
Av Danish Travel Awards utsågs Portugal som vinnare i hela två kategorier – Europas ”Bästa Turistland” och ”Bästa Turistbyrå”. Därmed vann Portugal alla kategorier som ett land har möjlighet att vinna, vilket aldrig tidigare har skett under samma kalenderår.

Läs mer här

Gå på skattjakt med familjen
Överallt smyger barn och föräldrar omkring och letar skatter. Vi talar om senaste folknöjet – Geocaching. Eller på svenska, skattjakt med gps. Barnens Turistguide tipsar i en aktuell artikel om hur det hela fungerar.

Läs mer här

Ny Avant Garde kollektion från Outwell
Alla tält och allt tillbehör i denna kollektion är designad så att din nästa campingsemester blir precis så behaglig och avkopplande som du önskar.

Läs mer här

LMC 2009: Musikalisk harmoni i mellanklass husvagn
Hos LMC spelar musiken. Och musiken spelar i de tyska husvagnarna – i alla fall i viss bemärkelse. Med sina helt nya modeller har tyska LMC Caravan valt att lägga stor vikt vid nya mjuka värden på marknaden.

Läs mer här

Thule: Världens första el-cykelhållare
Thule, som är marknadsförande inom transportlösningar för bilindustrin lanserar i dessa dagar Thule Euro Power, en cykelhållare, som är specialdesignad för el-cyklar.

Läs mer här

Nya Outwellkollektionen funkar också hemma i trädgården
Den nya möbelkollektionen AvantGarde, från Outwell, bjuder på hög kvalitet med en genomtänkt serie av stolar, liggstolar, garderober och andra möbler – allt du behöver för ett fulländandat hem när du är hemifrån.

Läs mer här

England: Järnstaden Telford i Shropshire
Telford i Shropshire, i mellersta England, kopplas samman med den industriella revolutionen av framställning av järn under 1800 och 1900-talet. Järnstaden firar att det är 300-år sedan första produktionen av stöpjärn gjordes.

Läs mer här


På återseende.


Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?