Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 7/09


Så har det åter blivit dags för nyheter från CampingSverige.se.

Sverige (7/7): Hätteboda Vildmarkscamping
Den här gången ger vi oss ut i vildmarken. Begreppet ”vildmarkscamping” har nyligen införts av de svenska campingorganisationer som i ögonblicket endast är 20 stycken. På vår rundtur i Sverige har vi beslutat oss för att avsluta semestern på den sydligaste av dessa platser. Hätteboda Vildmarkscamping.

Läs mer här

Adria: Samtalskök och lyxsovrum
Adria Adora 613 HT är en ny modell som lever upp till danska campares krav om komfort, lyx och kvalitet.

Läs mer här

Följ med på sommarens webb-tv-turné
Under veckorna 27-31 kommer camping.se att filma livet på olika campingplatser runt om i Sverige. Och dagligen kan du se nya filmklipp från resan.

Läs mer här

LMC Viola: En modell med möjligheter
Viola är en serie som kan spela på flera strängar samtidigt. Alla Viola modeller har en invändig bredd på 208 cm. Serien är utrustad med stödben i standardutgåva. Karosseriet är liksom de övriga 2010 modellerna i den nya CO9 designen, som 2009 presenterades på serierna Cello och Maestro.

Läs mer här

Skåne: ”Den biologiska mångfaldens pris”
Naturskyddsföreningen i Skåne, Studiefrämjandet och Skånes Djurpark har instiftat ett nytt pris för värdefulla insatser för skånsk vild eller odlad biologisk mångfald: ”Den biologiska mångfaldens pris”.

Läs mer här

Niesmann+Bischoffs 2010: W som i Wellness
Premuimhusbilen Niesmann+Bischoff fortsätter sin satsning på toppkomfort. En av nyheterna modellår 2010 är Flair-seriens Wellnesbad, ett mycket rymligt badrum med spakänsla. Flair 4.0 är dessutom nominerad till Tysklands mest prestigefyllda designpris.

Läs mer här

Steder du bør se i Wien
Vid foten av alperna ligger huvudstaden som är känd för sina nyårskonserter, vin, snitzel och storslagna byggnader. Här kan du njuta ett fridfullt liv i en kulturell smältdegel i historiska omgivningar. Wien är en stad det är lätt att tycka om!

Läs mer här

Lounge från dwt – moderna, lätta och flexibla
Det nya kupoltältet från dwt tält är bekvämt och rymligt och med sin dynamiska form och diskreta färgton passar det till nästan alla husvagnar.

Läs mer här

Vinn: En vecka i stuga
Hur mycket betalas per dag i plats- och miljöavgift på Rømø Familie Camping?

Svaret hittar du här: www.romocamping.dk

Läs mer härPå återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?