Nyhetsbrev från CampingSverige.se 8/09
Välkommen hem från en förhoppningsvis bra semester. Sommaren har precis som vanligt bjudit på alla sorters väder, och det har med säkerhet också påverkat din semester.

Det börjar också dra ihop sig till mässtider, och CampingSverige.se kommer självklart att finnas på plats både i Düsseldorf i Tyskland, Elmia och Caravanmessen i Norge, där alla 2010 års nyheter presenteras. Kanske ses vi på något ställe.

Elmia Husvagn & Husbil 2009
När sommaren sedan övergår i höst är det dags att bege sig mot Elmia Husvagn Husbil, den 10-13 september.

Läs mer här

Bürstner 2010: Spännande nyheter för alla typer av campare
Modellåret 2010 presenterar Bürstner åtta nya modeller. Alla med spännande nyheter för alla typer av campare. CampingSverige.se ger en kortfattad presentation nedan.

Läs mer här

Göteborgs botaniska trädgård
Göteborgs botaniska trädgård anses allmänt som en av de ledande i världen. Med sina 175 hektar är Göteborgs botaniska trädgård en av Europas största i sitt slag.

Läs mer här

Nya Hymer modeller i modellåret 2010
Nedan följer en kort presentation av några av de nya husbilar Hymer presenterar inför modellåret 2010.

Läs mer här

Vita Sandars Camping – en av Sveriges vackraste inlandscampingar
Europas tredje största insjö ligger i Sverige, och hit vallfärdar norrmännen varje år för att uppleva Vänern. Vita Sandars Camping ligger vid utloppet av Dalslands Kanal och vid stranden av Nordens största insjö.

Läs mer här

Tyskland: Camping i Dresden
Denna reseberättelse koncentrerar sig på den tyska kulturstaden Dresden. Utgångspunkten är campingplatsen Mockritz i utkanten av staden.

Läs mer här

Camping utan egen husvagn – går det?
Kör-själv-semester kombinerad med camping är det perfekta sättet att prova på semesterformen camping utan att du själv behöver äga någon husvagn eller husbil. Man kan på så sätt välja att flyga till destinationen för att bespara sig den långa körningen ner genom Europa.Läs mer här

Varberg, en pärla på västkusten
Vi gjorde en tur från Norge, via Danmark och över till Sverige, med båt från Grenå till Varberg. En resa som tog lite över fyra timmar och har ett utgångspris på bil och husvagn på 550 kr. Enklaste vägen är över gränsen vid Svinesund. Då har du ca. 25 mil ner till Varberg genom att följa E6:an.Läs mer här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?