Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 5/06
Hej!

Sommaren närmar sig med hastiga steg och det är härligt. Här på redaktionen är vi i full gång med att planlägga årets resor. Vi ska naturligtvis runt i Skandinavien, men även Italien och Kroatien står på tur att bli undersökta, så vi kan ge läsarna goda tips inför nästa semester. På olika resor testar vi både vagnar, bilar och utrustning.
Följ med på www.campingsverige.se. Lägg märke till att vi lägger ut nya artiklar på vår hemsida varje dag.

Har du något spännande att berätta, så maila till oss på redaktionen på info@campingsverige.se.

Här är maj månads nyheter.

Nya Concorde Cruiser: Alkov med ”Charisma”
Hur gör man för att bygga en sensationell husbil? Detta frågade sig Concordes Utvicklingsteam med Joachim Baumgartner i spetsen.


Det som länge varrit en stor Alkovhusbil i alla sammanhäng, Concorde Cruiser, har nu blivit ”stor”. På nya Cruiser har man kombinerat Charismas Lyx med Cruisers robusthet och styrka. Valfriheten när det gäller Chassie-biten är stor. Välj mellan Iveco eller M.A.N med ett antal olika motorstorlekar och Chassieval.


Läs mer här

Finland i vårstämning
När man planlägger en vårresa till Finland ska det vara med en god portion optimism i bagaget. Vintern dröjer ofta kvar länge i detta land i norr, men vi hade tur och fick en veckas perfekt vårsol i det sydvästra hörnet av Finland.


Läs mer här

LMC: Världsrekord i husvagnsdragning
Hur många husvagnar kan en mindre bil dra efter sig? Det ville Vetenskapsmagasinet „Galileo“ från tv-kanalen PRO SIEBEN ha svar på. Och det blev LMC husvagnar som skulle dras.


Läs mer här

Viking RV Husbilar AB lanserar Andelshusbilar
Andelshusbil är ett nytt sätt att köpa husbil. Det är som ett alternativ till att köpa en begagnad husbil som man kanske inte använder mer än några veckor per år

Läs mer här

Parken Zoo har öppnat campingplats
Parken Zoo Camping & stugby i Eskilstuna öppnar till midsommar och är belägen precis intill Parken Zoo och är granne även med Tuna Park, ett stort köpcentrum med mer än 60 butiker.
Campingen har 100 husvagnsplatser och 20 stugor av mycket hög standard. Stugorna har ett elegant och välutrustat kök, spis med häll, dusch/wc, sköna sängar, tv/dvd och bredband.


Läs mer här

CampingSverige´s Köp-Sälj-Byt
Här kan du sälja dina saker, eller kanske göra ett bra köp. Du kan också byta saker med andra, eller om du vill hyra ut något.

Du kan söka efter reskamater, något många har efterfrågat.


Läs mer här

Vi söker testfamiljer
Besöker du många campingplatser i Sverige/Norge och kan du skriva och fotografera, får du väldigt gärna höra av dig till oss. Vi söker en eller flera testfamiljer, som kan hjälpa oss med att skriva om campingplatser. När man har besökt en campingplats behöver vi 10-15 foton samt tillhörande text. Skicka din ansökan till redaktionen på info@campingsverige.se.


Ha en riktigt skön sommar!

Vi återvänder i juni månad.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen & Co.
www.campingsverige.se
www.campingnorge.no
www.campingdanmark.dkANNONS ANNONS ANNONS ANNONS

En Vackrare nyhet!
Bolon – världens ledande tillverkare av förtältsmattor fortsätter leda utvecklingen. Med sin nya matta ”Stockholm” ger man förtälten både stil och klass. Med högsta kvalitet och vackra linjer visar man vägen mot framtidens camping.
Sweden by Bolon.


Läs mer här

Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.