Nyhetsbrev från CampingSverige.se 9/09

CampingSverige.se kommer självklart att finnas på plats både på Elmia och Caravanmessen i Norge, där alla 2010 års nyheter presenteras.

Kanske ses vi på något ställe.

Elmia Husvagn & Husbil 2009
När sommaren sedan övergår i höst är det dags att bege sig mot Elmia Husvagn Husbil, den 10-13 september.

Läs mer här

Positiv stämning på mässan i Düsseldorf
När 580 utställare från 25 länder öppnade mässdörrarna under tio dagar för campingfolket i Europa var Husvagn på Väg naturligtvis på plats i Düsseldorf för att ta pulsen på vad campingbranschen har att erbjuda inför säsongen 2010.

Läs mer här

KABE 2010: Två nya modeller - många nya versioner
Det är i KABEs Royal-serie man hittar de flesta modellförändringarna. Royal 560 LXL heter en helt ny modell, som endast kommer att byggas i King Sizeutförande.

Läs mer här

Hymer Center: Goldschmitt-partner för Sverige
Den 13 maj 2009 blev Hymer Center exklusiv Goldschmitt-partner för Sverige. Goldschmitt är marknadsledande i Europa på chassioptimering och tillbehör till husbilar, och har blivit väldigt omtalade på senare tid för deras fulluftfjädringar och andra innovationer.

Läs mer här

Bolon® Green Vinyl: Miljösatsning från Bolon
Svenska designföretaget Bolon, världsledande tillverkare av innovativa, vävda vinylgolv tar återigen stafettpinnen och blir det första företaget i världen som helt går över till att använda mjukgörare baserade på förnyelsebara råvaror.

Läs mer här

Jörgen och Asta årets företagare på Röstånga Camping och Bad
I fem år har Jörgen och Asta Knutsdottir Nystrand drivit Röstånga Camping och Bad och i september utses de som årets företagare.

Läs mer här

Bürstner 2010: Solano husbil
Solano är en av Bürstners mest sålda serier under många år som nu fått helt ny design. Tillbaka är omtyckta lågbyggda AL-KO-chassit som tillsammans med Fiats motor och drivlina bildar en halvintegrerad husbil i absoluta toppskiktet.


Läs mer här

Rent förtält med Alpha 123
Alpha 123 testades på ett förtält som hade stårr uppe året runt i tre år på en campingplats.

Läs mer här

Caravan show 2009: Fokus på mobilt boende
Den 24-27 oktober är det dags för 2009 års upplaga av mässan Caravan Show i mötesanläggningen Kistamässan.

Läs mer här

Vinn: Elcykel från Swebo Fritid
Swebos elcyklar ser nästintill ut som en vanlig cykel, men förutom den vanliga cykelns egenskaper har elcykeln dessutom elektrisk drift. Den största skillnaden är att elcykeln är utrustade med en elmotor. Med en elcykel behöver du inte längre gå bredvid din cykel upp för den långa backen, eller trampa extra tunga varv i motvinden. Genom att välja elcykeln framför bensindrivna fordon bidrar du till en bättre miljö.


Tävla här


På återseende.

Vänliga campinghälsningar
Anne-Vibeke Isaksen och resten av teamet på CampingSverige.se
Önskar du INTE fler e-mails från Campingsverige.se?