Nyhetsbrev fra CampingSverige.se 6/06
Hej campingvänner!

Sommaren har nu kommit och det märker vi på trafiken på vår hemsida – mer än 2 000 besöker oss varje dag. Tack för det! Alla är i full gång med de sista förberedelserna innan semestern. Campingplatserna är redo för det stora intåget och hos återförsäljarna arbetar man för högtryck på de sista leveranserna innan semestern.

Redaktion är i också full gång med att planera sommarens resor. Vi ska bl.a. till Norge, Sverige och runt lite i Danmark, så ni har många tester, tips och mycket reseinspiration att se fram emot, vilket du kan läsa om på portalen.

Är vi snart framme, mamma
Den tiden närmade sig, då barnen åter skulle sitta i baksätet och få tiden att gå under den långa resan till söderns sol. Väntetiden i bilen kan bli mycket lång, men hela resan kan bli mycket enklare att genomföra med ett par goda råd.

Läs mer här

Världsnyhet: Högteknologiska luftfjädrar från LMC
CampingSverige.se var med, då tyska LMC presenterade en av de största nyheterna bland husvagnar på många år. Och det är tal om en ny och revolutionerande nyhet i varje fall när det gäller husvagnar. Nyheten har utvecklats i mycket nära samarbete med Al-Ko, som redan står för hög kvalitet när det gäller chassiteknik.

Läs mer här

Tikro: Kompakt husbil med stor volym
Nykomlingen Tikro mäter endast två meter på bredden, och är därmed inte mycket bredare än exempelvis en Fiat Ducato med originalskåp. Men tack vare att Tikro har samma ”lådform” – raka väggar och ingen rundad takövergång – som konventionella husbilar, blir innerutrymmena betydligt bättre än i en kompakthusbil.

Läs mer här

Move Control Comfort från Kama Fritid
Fjärrstyrds manövrering av din husvagn. NY uppgraderad version där du enkelt anlägger drivrullarna med hjälp av en laddningsbar skruvdragare eller en vev.Läs mer här

Hyr en semesterupplevelse
Glöm inte att om du själv inte har någon egen tältvagn, husvagn eller husbil, så kan du hyra genom CampingSveriges uthyrningsdatabas. Vi har också stugor på många olika campingplatser – både i Skandinavien och i andra länder i Europa. Genom att hyra kan du också testa en campingsemester eller en ny campingform, innan du investerar i din egen utrustning. Ha det så trevligt!


Läs mer här


Vi önskar er alla en härlig sommar med många fina campingupplevelser.

Vänliga hälsningar

Anne-Vibeke Isaksen
Redaktör
www.campingsverige.se
www.campingnorge.no
www.campingdanmark.dk
ANNONS ANNONS ANNONS ANNONS ANNONS ANNONS

En Vackrare nyhet!
En Vackrare nyhet!
Bolon – världens ledande tillverkare av förtältsmattor fortsätter leda utvecklingen. Med sin nya matta ”Stockholm” ger man förtälten både stil och klass. Med högsta kvalitet och vackra linjer visar man vägen mot framtidens camping.
Sweden by Bolon


Läs mer här

Du kan när som helst avanmäla prenumerationen på vårt nyhetsbrev här. Du mottager det eftersom du har anmält dig på förstasidan, eller delagit i någon av våra tävlingar.